Pazar Günü Gazi stadında içtima var. Spor Toto 5.Grupta ilk yarının ardından 68 Aksaray Belediye spor'un 2 puan gerisinde ve ikinci sırada yer alan kırmızılı beyazlı takımda, şimdi gözler hafta sonu oynanacak olan Anadolu derbisinde Nevşehir spor GK-68 Aksaray Belediye spor maçına çevrildi.
Zirve mücadelesi veren iki takımın bu önemli karşılaşmasında ekibimiz bu maçı kazanırsa Şampiyonluk yolunda önemli bir virajı geçerek çok büyük bir avantaj sağlayacak, olası beraberlik ya da bir mağlubiyette ise bu yolda önemli bir avantajı elinden kaçıracak, büyük yara alacak.
Kırmızı-beyazlı ekibin herkesin ortak sevdası olduğunu ve ülke genelinde yaşayan tüm Nevşehirlilerin ortak paydası olduğunu belirten Nevşehir spor taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Yılmaz, "Nevşehir spor, Nevşehirlilerin birlikte hareket ettikleri zaman ne kadar başarılı olacaklarının en güzel örneğidir. Nevşehir spor bugün Nevşehir'in en önemli markasıdır. Son iki yıl öncesine kadar şehrin ilgisi biraz azalmış gibi olsa da takımımızın şu anda bulunduğu nokta taraftarımızı heyecanlandırmıştır. İlk yarı boyunca kazanılan maçlarla birlikte geçen her hafta Nevşehir sporun maçları için stadı dolduran tüm taraftarlarımızın yoğun ilgisi bu takıma olan inancın bir göstergesidir." dedi.