Nevşehir Sanayisine 6 yıldır önemli hizmetlerde bulunan iş adamı Muzaffer Leblebici, şimdi de Nevşehirspor'da Kulüp Başkanlığına seçilmesinin ardından spora el atmak için kolları sıvadı.

Bölgesel amatör ligde mücadele eden Nevşehirspor'da Kulüp Başkanlığına, 6 yıldır Nevşehir Sanayisi için önemli adımlar atarak büyük ivme kazandıran Sanayici iş adamı Muzaffer Leblebici'nin seçilmesinin ardından kulüpte Kurumsallaşma adına da Büyük değişimin yaşandığı gözleniyor.

Nevşehirspor'un Başkanı Muzaffer Leblebici'yle birlikte, Yeni oluşturulan Kulüp Yönetiminde Genel Sekreterlik görevine getirilen, bir dönem Gaziantep Büyükşehir Belediyespor da Nurullah Sağlam'ın yardımcılığını da yapan Gaziantep TÜFAD Başkanı İsmet Savcılıoğlu'nun kulüpte Futbol Şube Sorumlusu olarak İdari Menajerlik görevinide yürüttüğü belirtildi.

Leblebici ile kulüp tarihinde ilk kez atılan bu adım Nevşehirspor Camiasında Kurumsallaşma ve profosyonelleşme adına büyük takdir topladı.

Öte yandan Teknik adamlık kariyerinde bir çok başarılı işlerin altına imza atan Erol Azgın'ın Kırmızı- Beyazlı ekipte teknik direktörlüğe getirilmesiyle birlikte beraber çalışacağı yardımcılarıda belli oldu.

Nevşehirspor'da Teknik Direktör Erol Azgın'ın yardımcılıklarını, İsmet Ölmez (Yardımcı antrenör), İzzet Canyurt  (Kaleci antrenörü) yapacak. 

Nevşehirspor'un önümüzdeki sezon altyapıya büyük önem vereceği belirtildi.