Bal Liginde şehrimizi temsil eden Nevşehir Spor bu yıl olmazsa seneye hedefine ulaşması için Valilik-Nevşehir Belediyesi-Milletvekilleri-İşadamları ve tüm Nevşehirspor gönüllülerinin takıma sahip çıkması için seferberlik ilan edilmeli…
 
Bu sezon maddi ve manevi yönden destekleyenler olmasına rağmen bazı yanlışlıklar ve kötü şans yüzünden kaderi ile baş başa kalan ve bu takımdan bir numara olmaz diyenlere en güzel cevabı Nevşehirspor Genç Meterisliler taraftarlar grubu  verdi.
 
Aslında kadro kalitesi açısından Nevşehirspor, gruptaki tüm takımlardan daha üstün ve zengin. Ancak maddi açıdan yaşanan sıkıntılar, ilgisizlik ve vurdum duymazlık Nevşehirspor'u çok olumsuz etkiledi.
 
İki sezondur yaşanan talihsizliği yeni sezon talihe döndürmek fırsatı ayağımıza geldi.
 
Bütünleşmeden hedefe ulaşmak mümkün değildir.
O nedenle burada çağrımız herkese.
Acilen bir Nevşehirspor zirvesi yapılmalı.
Nevşehir spor Başkanı ve yönetimi  teknik ekibiyle futbolcular görevlerini gelecek sezon daha iyi yapmaları için Nevşehir ilimizin ileri gelen iş adamlarıda takıma kentine sahip çıkmalıdır.
 
NevşehirSpor mevcut kadrosunun önümüzdeki sezon koruması adına her iş adamı bir futbolcunun peşinatını ödeme kampanyası yapılması gerekmektedir. Bunun için daha şimdiden bir iş adamının destek sözü verdiğini belirten Nevşehir Genç Meterisliler taraftar grubu Nevşehir iline ve takımına sahip çıkan iş adamı 1 futbolcunun peşinatı üstlenmelidir. Dedi
 
Bundan sonra görev Nevşehir kamuoyunda.
Başta Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan olmak üzere, Nevşehir Milletvekilleri, Nevşehir Belediye Başkanı, seçilmişler, atanmışlar, işadamları, tüm taraftarlar yani Nevşehirspor'a gönül verenler bir araya gelerek Nevşehirspor'u hak ettiği Lige taşımalıdır.
 
 
 
Şimdi seferberlik zamanı. Nevşehir uyuma takımına sahip çık.