NEVŞEHİR(MHA) Ligin ilk maçında deplasmanda Türk Metal Kırıkkale Spor ile karşılaşan Nevşehir Spor GK’da alınan 2-1’lik mağlubiyetin ardından takıma bayram dolayısıyla izin verilmesi ve bayram sonrasında yeniden takımın toplanması bekleniyor.

Kurban bayramı dolayısıyla müsabakaların oynanmayacağı Bölgesel Amatör Lig’de Nevşehir Spor GK sezonun ilk iç saha maçında bu kez Yozgat Spor’u ağırlayacak. Kendi sahası ve taraftarı önünde Yozgat Spor mağlup etmek için maça hazırlanacak olan Kırmızı beyazlılarda kötü bir başlangıç yapılan ligde puanla tanışılması hedefleniyor.

Kurban bayramı öncesinde taraftarına ve sevenlerine alınabilecek bir puanla dahi olsa sevinç yaşatabilecek olan kırmızı beyazlı takım deplasman mağlubiyeti ile sevenlerini üzdü.



Maç Sonucu Bir Açıklama Yapan Başkan Sedat CANTEKİN "Dün oynadığımız maçta taraftarimiza güzel bir galibiyet hediye etmek isterdik ama olmadı şimdi burda bahaneler siralamayacagim sadece şu güzel tablodan bahsetmek istiyorum.Dun maçta tek yürek olmuş tarftariyla vekilleriyle Belediyesiyle is adamiyla yöneticisiyle futbolcusuyla bir yumruk olmuş Nevşehiri gördüm inanin bu tabloyu çok özlemişik bunun için emek veren herkese ve cefakar taraftarimiza teşekkür ediyorum.Sunuda vurgulamak isterim takımımız baştan sona etkili oyunuyla oyunun tartışmasız üstün tarafıydi eğer bu birlikteligi devam ettirip eksik olan yanlarimizi giderirsek Allah in izni ile bizim yenemeyecegimiz takım yok şampiyonluğun en büyük adayı hala biziz ve bunu sonuna kadar kovalayacagiz." dedi