NEVŞEHİR(MHA) Bölgesel Amatör Lig Temsilcimiz Nevşehir Spor GK, kendi sahası ve taraftarı önünde Etimesgut Belediye Spor ile berabere kalırken, ligdeki yükseliş trendi açısından da son derece önemli bir fırsatı tepti.

Gazi stadındaki müsabakada ilk yarıyı rakibi karşısında mağlup kapayan, maçın ikinci yarısında sayısız gol fırsatından yararlanamayan kırmızı beyazlı ekip beraberlik golünü Anıl’ın ayağından buldu.

Puanını 24’e çıkaran Nevşehir Spor GK, Grup lideri ile arasındaki puan farkını azaltmak için eline geçen fırsatı değerlendiremeyen Kırmızı Beyazlılar, Ligin ilk yarısında kendi sahasında 3-0’lık sonuçla mağlup ettikleri Safranbolu Spor ile bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacak.

Safranbolu Spor maçı hazırlıklarına başlayan Kırmızı Beyazlılarda ligin ikinci yarısının iki maçında alınan 4 puanın ardından deplasman galibiyeti hedefleniyor.

Bu arada devre arasında takıma dahil edilen 5 futbolcunun da takıma uyum göstermesi ve ligin ikinci yarısında oynanan iki maçta da sahada görev almaları kulüp yönetimini ve teknik heyetini sevindirdi.

15.HAFTANIN SONUÇLARI:

Kırşehirspor-Sincan Belediyespor( 1-0)
Kastamonuspor-Çorumspor (2-0)
Nevşehirspor-Etimesgut Belediyespor (1-1)
İskilip Belediyespor-Tosya Belediyespor (2-3)
Gölbaşı Belediyespor-Safranboluspor (2-1)
Aksaray Belediyespor-Bartınspor (0-2)
Keçiören Bağlumspor-Kırıkkalespor (1-0)

16.HAFTANIN MAÇLARI:

Tarih; 02 Şubat 2013 Pazar günü saat 13-30
Kırıkkalespor-Kırşehirspor
Bartınspor-Gölbaşı Belediyespor
Safranboluspor-Nevşehirspor
Etimesgut Belediyespor-İskilip Belediyespor
Tosya Belediyespor-Kastamonuspor
Çorumspor-Keçiören Bağlumspor
Sincan Belediyespor-Aksaray Belediyespor