NEVŞEHİR(MHA) Bölgesel Amatör Lig de yeni sezonda mücadele edecek olan Nevşehir Spor GK, yeni transferlerle geçtiğimiz sezondan daha güçlü bir kadro ile rakiplerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

En son Kemer Belediye Spor’u Şampiyon yapan ve ardından bu sezon için Nevşehir Spor GK ile anlaşan Teknik Direktör Sait Taş’ın da önerileriyle Kırmızı Beyazlı takımın kadrosuna eklenen futbolcular bir bir kendilerine Nevşehir Spor GK formasını giydirecek olan sözleşmelere imza atmayı sürdürüyor.

Orta Saha, Stoper, Forvet, Sol Bek ve Kaleci transferleriyle son günlerde dikkat çeken Nevşehir Spor GK da yeni transferlerle birlikte bu sezon yepyeni, sahadaki oyunuyla göze hoş gelen futbol sergileyen ve sonuçlarıyla taraftarı da mutlu edecek bir kadro oluşturma çabaları sürüyor.

İç transfer de yapılan çalışmaların ardından dış transfere yönelin Kırmızı Beyazlı ekipte; Ervin Baliç (Ayvalık Gücü – Orta Saha), Ali Baştürk (Yeni Kemer Belediye Spor – Orta Saha), Cihan Curoğlu ( Çerkezköy Spor – Stoper), Toygar Aydın (Yeni Kemer Belediye Spor – Orta Saha), Serhat Özalp (Ayvalık Gücü Spor – Forvet), Erkut Özbir ( Sincan Belediye Spor – Kaleci), M. Akif Sadırlı (Diyarbakır Spor – Sol Bek) ve Anıl Bircan (Niğde Belediye Spor – Forvet) transferleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı.