NEVŞEHİR(MHA) Hafta sonunda bu yıl ki en farklı galibiyetini Kırıkkale Spor karşısında elde eden Nevşehir Spor GK, uzun süredir kendi sahasında kazanamama fobisini de yenmiş bir görüntü sergiledi.

Teknik Direktör Levent Numanoğlu yönetiminde ligde en önemli ve farklı galibiyeti elde eden kırmızı beyazlılarda futbolcusundan tutunda, teknik adamına, yönetimine, taraftarına herkesin yüzü gülüyor.

MKE Kırıkkale Spor karşısında elde edilen 6-0’lık galibiyetin ardından puan sıralamasında MKE Kırıkkale Sporun önüne geçen ve lider Sinan Belediye Spor ile arasındaki farkı bir puan daha azaltarak 8 puana düşüren Nevşehir Spor GK’da bu hafta sonunda oynanacak olan Çorum Spor maçından da mutlak puanla Nevşehir’e dönmek hesapları yapılıyor.

Ligin geride kalan 12 haftasında şu ana kadar kendi sahasında tutuk bir oyun sergileyen Nevşehir Spor GK, Ligin ilk yarısının son maçında deplasmanda elde edeceği puanla lider ile aradaki farkı daha fazla açmadan ligin ilk yarısını kapatmak istiyor. Lig arasındaki yapılması planlanan yeni transferler içinde çalışmaların devam ettiği, Teknik Direktör Levent Numanoğlu’nun hazırlayacağı rapor doğrultusunda yönetimin transfer çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlayacağı bildiriliyor.