NEVŞEHİR(MHA) Bölgesel Amatör Futbol Liginde ilimizi temsil eden ve ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda kazandığı 3 puanla taraftarını mutlu eden Nevşehir Spor GK’nün ligdeki çıkışını sürdürebilmesi için yarın kendi sahasında oynanacağı Etimesgut Belediye Spor maçı çok büyük önem taşıyor.

26 Ocak 2014 Pazar günü Nevşehir Gazi Stadında oynanacak olan Etimesgut Belediye Spor maçının kazanılması durumunda Nevşehir Spor GK’nün puan cetvelindeki yükselişi sürerken, liderle aradaki puan farkının da düşebileceği gözleniyor.

Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Necmi Cantekin, Kırmızı Beyazlı formaya gönül vermiş tüm Nevşehirlileri bu hafta sonu gazi stadında oynanacak maçta takıma destek olmaya davet etti.

Cantekin, ligde geride bıraktığımız haftalarda mağlubiyet yüzü görmeyen Etimesgut Belediye Spor’u Nevşehir’den puansız göndermek istediklerini, taraftarında desteğiyle Kırmızı beyazlı takımın bu müsabakayı da kazanarak ligde üst sıralara doğru tırmanışını sürdürmek amacında olduğunu dile getirdi.