NEVŞEHİR(MHA) 5. Sezonunda da ilimizi Bölgesel Amatör futbol liginde temsil edecek olan Nevşehir Spor GK’nın rakipleri 28 Ağustos 2015 tarihinde belirlenecek.

Lig öncesinde bir yandan transfer çalışmalarını tamamlamaya çalışan, bir yandan da hazırlık maçlarıyla takımın müsabaka deneyimi kazanmasını hedefleyen Kırmızı Beyazlılarda bu sezon takımın hangi grupta mücadele edeceği merakla bekleniyor.

Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu yönetimindeki takımda şu ana kadar oynanan 3 maçtan ikisinin kazanılması ve birinin kaybedilmiş olmasının değerlendirmeleri de yapılıyor. Hazırlık maçlarında Bursa Nilüfer Spor’u 1-0, Kayseri Belsin Belediye Spor’u ise 6-0’lık sonuçlarla mağlup etmeyi başaran kırmızı beyazlılar üçüncü hazırlık maçında ise Üçüncü lig ekiplerinden Erzin Belediye Spor’a 1-0 mağlup olmuştu.

Oynanan hazırlık maçlarında yeniden oluşturulan takımın performansını görme fırsatı elde eden Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu ve Kulüp Yönetiminin müsabakaların sonrasında belirlenen mevkilere yeni transfer yapabileceği de konuşuluyor.