NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz günlerde Nevşehir Spor GK Yönetiminin bizzat ziyaret edip kulübe desteklerinden dolayı teşekkür ettiği Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş, kulübe bu kez teknolojik destek vereceklerini açıkladı.

Nar Kasabasında belediyenin oluşturduğu kamera sisteminden Nevşehir Spor GK Yönetiminin de yararlanabileceğini ifade eden Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş, Nar çim sahasında oynanacak müsabakalar ya da antrenmanları isteyenlerin belediyenin oluşturduğu kamera sistemi üzerinden canlı olarak izleyebileceklerini söyledi.

Gerek güvenlik, gerekse internet üzerinden isteyenlerin Nar Kasabasını sanal ortamda gezebilmesi için kurulan kamera sisteminin Nevşehir Spor GK’ nın da faydasına sunulacağını belirten Nar Belediye Başkanı Erdoğmuş, “Amacımız şehrimizin profesyonel futbol liglerinde temsil edebilmesi. Şu ana kadar verdiğimiz desteklerin yanında belediyemizin oluşturduğu kamera sisteminden de isteyenlerin takımımızın antrenmanlarını ve Nar Çim sahamızda yapılacak olan hazırlık müsabakalarını izleyebilir” dedi.