Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Spor, Ziraat Türkiye Kupasına veda etti.


Ankara’da 3. Lig takımlarından Adliye spor ile Ziraat Türkiye Kupası 1. Ön Eleme turunda karşı karşıya gelen Nevşehir Spor maçta rakibi ile dişe diş mücadele etti. Maçın ikinci yarısında Adliye spordan Oğuz Yıldırım 57. Dakikada, Murat Almış ise 87. Dakikada kırmızı kart görerek oyundan atıldılar. Adliye Sporun tek golünü ise 85. Dakikada Mustafa Coşkun kaydederken, maçın son dakikalarında Nevşehir sporlu futbolcular gol için yüklense de aradığı golü bulamadı. Maç Adliye sporun 1-0 galibiyeti ile sona ererken Nevşehir Spor Ziraat Türkiye Kupasına veda etti. 

Ziraat Türkiye Kupası 1.eleme turunda Kırmızı- Beyazlı ekibimiz Nevşehir Spor Gençlik Ankara deplasmanında Adliyespor'a 1-0 yenilerek kupadan elendi.

Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Maç sonucu; Adliyespor: 1 - Nevşehirspor Gençlik: 0

'90 + Son dakikalalrı Nefesleri kesen maçta Uzatmalardayız. 
Adliyespor 1- 0 Nevşehir Spor Gençlik

'87 Adliye Sporda 76. dakikada oyuna giren Murat Almış 87. Dakikada kırmız kart ile oyundan atıldı. Ankara Adliye Spor maçta 9 kişi kaldı. Artık Nevşehirspor için son şanslar.Rakip sahaya oyunu iyice yığdık. Gol arıyoruz...

85' Mustafa Coşkun Adliyespor takımını öne geçiren golü atıyor. 

'84 Artık karşılaşmada son 5 dakika rakip Adliyespor 10 kişiyle mücadele ediyor. 

'80 Maçta son 10 dakikaya girdik.Her iki ekiptede yorgunluk belirtileri kendini iyice göstermeye başladı. 10 kişi kalan Adliyespor bu dakikalarda kontratakla gol ararken Nevşehirspor bu dakikalalrda oyunu iyice rakip yarı sahasına yığarak gol arıyor. 


'77 Henüz Ankara Ostim de gol sesi yok.


'75 Ziraat Türkiye kupasında bu turu geçersek,Nevşehirspor bir üst turda Süper Lig'den takımlarıyla mücadele etme şansı yakalayacak olması açısından da büyük önem arz ediyor... Taraftarlarımızın bu dakikalarda takımıza desteği arttı.

'70 Artık maçta son yarım saate girdik. 10 Kişiyle oynayan Adliyespor karşısında ekibimiz gol arıyor...

'67  Karşılaşma 
0-0 eşitlik ile devam ediyor. Adliyespor 0 - 0 Nevşehir Spor Gençlik 
Adliyespor 10 kişiyle mücadele ediyor.Haydi Nevşehirspor..
 

Maçın 57. Dakikası Adliyespor da Daha önce sarı kartı bulunan Oğuz Yıldırım, maçın hakeminden ikinci sarı kartını görüyor ve oyundan ihraç ediliyor. Kalan son 30 dakikada rakip Adliyespor 10 kişi mücadele edecek.
Maçın ilk yarısının 28. Dakikasından rakibine sert giren Adliye sporlu futbolcu Oğuz Yıldırım, maçın ikinci yarısında 57. Dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyundan atıldı.

'55 karşılaşmada henüz gol yok. Maçta her iki ekiptede yorgunluk göza çarpıyor. Adliyespor 0 - 0 Nevşehir Spor Gençlik 

'45 Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.


2. Yarıda tekrar birlikte olacağız.

Ve karşılaşamanın ilk yarısı tamamlanıyor.
ANKARA ADLİYESPOR 0-0 NEVŞEHİRSPOR

'45 Ziraat Türkiye Kupası 1.Eleme turu karşılaşmasında ilk yarıda son saniyeler maçta golsüz eşitlik devam ediyor.

'40 
 İlk yarıda artık son 5 dakikaya giriyoruz. 3. Lig temsilcisi Adliyespor karşısında Kırmızı - Beyazlı Bal ligi temsilcimiz Nevşehirspor başa baş bir mücadele veriyor.


'36 Maçta her iki takımın karşılıklı atakları şu ana kadar golle sonuçlanmadı.  ANKARA ADLİYESPOR 0-0 NEVŞEHİRSPOR

'30 Artık Maçında üçte birlik bölümünde henüz gol yok. Maç eşitlikle tamamlanırsa karşılaşma önce iki devre 15'er dakika uzayacak ordada eşitlik bozulmassa seri penaltı atışlarına geçilecek.


'27  Ziraat Türkiye Kupası 1. Ön eleme maçı Nevşehir Spor, Adliye Spor ile Ankara'da karşılaşıyor. Maçta 0-0 eşitlik var. 

'20 Nevşehirspor Kırmızı- Beyaz çubuklu formasıyla mücadele veriyor...

'18 Dakikasında henüz maçta gol yok. Karşılaşmaya Nevşehir ve Ankara da yaşayan gurbetçi hemşehrilerimizinde ilgisi büyük 
Adliyespor 0 - 0 Nevşehir Spor Gençlik 

9' Dakikaya girdiğimiz karşılaşmada şuan orta saha mücadelesi şeklinde geçiyor. Henüz gol yok maç 
Adliyespor 0 - 0 Nevşehir Spor Gençlik 

1' Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.

Ve maç başladı.. 


Ankara Ostim stadında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesi Aziz şehitlerimiz için saygı duruşu ve sonrasında İStikalal Marşı nın okunması ile başladı.

Ziraat Türkiye Kupası 1.eleme turunda bugün Saat: 15:00 te Kırmızı- Beyazlı ekibimiz Nevşehir Spor Gençlik Ankara deplasmanında Adliyespor'la karşılaşıyor.

Maçı www.fibhaber.com sitemizden canlı olarak takip edebilirsiniz.


Adliyespor - Nevşehirspor Gençlik maç sonucu, Adliyespor - Nevşehirspor Gençlik iddaa sonucu, atılan gollerin dakikaları, sarı ve kırmızı kartlar ile canlı maç anlatımı www.fibhaber.com da...

Nevşehirspor'umuzun bugün saat 15.00 de Ankara Ostim stadında Adliyesporla Türkiye kupası maçı oynayacak... 

Ziraat Türkiye Kupası 1.eleme turu
Adliyespor - Nevşehir Spor Gençlik 
09.09.2015 Çarşamba
Ostim Stadı saat:15.00

Adliyespor takımı son 10 maçında 5 galibiyet, 3 beraberlik ile 2 mağlubiyet aldı. Konuk takım Nevsehir Spor Genclik ise son 10 mücadelesinde, 4 galibiyeti, 1 beraberliği ve 5 mağlubiyeti bulunuyor.