NEVŞEHİR(MHA) Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir spor Gazi stadyumunda konuk ettiği Akdeniz Belediye sporu mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir spor Akdeniz Belediye sporu 2-0 mağlup etmeyi başardı. Maçın ilk düdüğünden itibaren baskılı bir oyun sergileyen Nevşehir spor maçın henüz 11. Dakikasında penaltı atışı kazandı. Nevşehir sporda penaltı vuruşunu kullanan Cenk Kasımoğlu penaltı atışından yararlanamadı. Bu dakikadan itibaren rakibine daha da baskı kuran temsilcimiz Nevşehir spor maçta bulmuş olduğu sayısız fırsatlardan yararlanamazken maçta beklenen gol 36. Dakika da Kemal Aras’tan geldi. Bu dakikadan sonra ikinci gol için yüklenen temsilcimiz Nevşehir spor rakip kaleciyi geçmekte zorluk yaşadı. Maçın ilk yarısı ise Nevşehir sporun 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarsında rakibine oranla yine baskılı bir oyun sergileyen temsilcimiz ikinci gol için baskı kurdu. Nevşehir sporun maçın 80. Dakikasında bu kez Kemal Aras ile bulmuş olduğu gol ile maçta durumu 2-0 a getirmeyi başardı. Maçta başka gol olmayınca temsilcimiz Nevşehir spor, Akdeniz Belediye sporu 2-0 mağlup etmeyi başardı. Nevşehir spor bu sonucun ardından puanını 16’ya çıkartarak ligde de 4. Sıraya yükseliyor.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta Haftanın Sonuçları

Nevşehir spor: 2 Akdeniz Belediye spor: 0

Karaman Belediye spor: 2 Toroslar Belediye spor: 1

Dörtyol: 2 Selçuklu Belediye spor: 1

Sarayönü: 2 Hadırlıgücü: 1

Kozan Belediye spor: 1 Akşehir Belediye spor: 1

Osmaniye spor: 1 Ceyhan spor: 1

Mersin MESKİ: 4 Reyhanlı: 0