Dün öğle saatlerinde Nevşehir Kamuoyuna duyurulan Nevşehir Spor Kulüp başkanının istifasının ardından yaşanan istifaların yenilerinin gelip gelmeyeceği, kulüp başkanlığını kimin üstleneceği, ya da mevcut yönetimin göreve devam edip etmeyeceği soruları öne çıktı. 
Aslında geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında her ne kadar göreve devam dese de geride birçok soru işaretleri bırakan Başkan Muzaffer Leblebici’nin bir yıl süren Nevşehir Spor başkanlığı serüvenine ne olupta bir anda son verdiği de merak konusu. 
Nevşehir Spor yönetimindeki bazı isimlerden bile istifa edeceğini gizlediği görülen Leblebici’nin istifa haberinin duyulmasının ardından kendisine telefonla dahi ulaşılmaması için telefonunu kapattığı da gözlendi. 
Leblebici’nin ardından mevcut yönetimin içerisinden bir başkan çıkarıp göreve devam mı edeceği yoksa kulübün sahipsiz mi kalacağı bugünlerde epey bir tartışılacak. Bu arada AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün ricası üzerine göreve geldiğini basın toplantısında da bizzat söyleyen Leblebici’nin Açıkgöz’ü istifası konusunda bilgilendirip bilgilendirmediği de merak ediliyor.