NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ilimize son yıllarda kazandırdığı en önemli yatırımlardan biri olacak Sporcu Bankasının inşaası hızla sürüyor.

Tamamlanıp hizmete girdiğinde 2000 Evler mahallesi ve civarındaki yerleşim alanlarının Spor kompleksi ihtiyacına büyük bir oranda cevap vermesi beklenen Sporcu Bankasının inşaatının belirlenen süre içerisinde tamamlanabilmesi için İl Müdürü Mustafa Ünlüer’in ciddi bir gayret içerisinde olduğu gözleniyor.

4.2 Milyon TL’ye mal olacak ve söz konusu yerleşim alanında gençlerin her türlü Spor yapabilmesine imkan sağlayacak olan Sporcu bankası ilimizde basketbol, voleybol, hentbol ve diğer salon sporlarına yeni başarılı sporcuların kazandırılmasına da önemli ölçüde katkı sağlayacak.

İşe başlangıç tarihinden itibaren 350 gün içerisinde tamamlanarak faaliyete geçirilmesi planlanan Sporcu Bankasının bu yıl sonuna kadar kaba inşaatının tamamlanması ve önümüzdeki yılın ilk aylarından itibaren de faaliyete sokulması bekleniyor.