NEVŞEHİR(MHA) BAL Liginde ilimizi temsil eden Nevşehir Spor’da transfer konusunda hareketli günler yaşanıyor.

Devre arasında takımda eksikliği hissedilen mevkilere yeni transferler yapan kırmızı beyazlı yönetim bir yandan da ligin ilk yarısında kırmızı beyazlı formayı giyen futbolcularıyla yollarını da ayırmaya devam ediyor.

Nevşehir spor GK Teknik sorumlusu Yahya Ünal'ın raporu doğrultusunda defans oyuncusu Eskişehir Yunus Emre Spordan Yücel Pamuk ile anlaşma sağlandığı bildirildi. Öte yandan

Nevşehir sporumuzda Kaleci Ümit Kurt ile yollar ayrıldı.

Ligin son 3 haftasına kadar kırmızı beyazlı ekipte attığı gollerle dikkat çeken Buzo hakkında ise kulüp yönetimi bir açıklamada bulundu.

Açıklamada; “Kamuoyunun bilgisine; Futbolcumuz Chibuzor Nwogbo ilk yarı bittiğinde takımımızdan izin alarak 12 Ocak 2016 tarihine kadar yurt dışına Ailevi sorunları olduğu için Ülkesine gitmiş ancak izin süresi bitmesine rağmen hala takımımızın kampına katılmamıştır ve kendisine hiç bir şekilde ulaşılamamaktadır. Futbolcumuz Hakkı'nda Cumartesi gününe kadar ek süre verilmiş Sonrasında Her Türlü yasal işlemler başlatılacaktır” denildi.

Edinilen bilgiye göre Buzo’nun yeniden Nevşehir’e dönmesi beklenmiyor. Kulüp yönetimi ligin ikinci yarısının başlamasına sayılı günler kala forvet anlamında da arayışlarını sürdürdüğü öğrenildi.