Nevşehirspor Spor Kulübü bu sezon altın yıllarından birisini yaşıyor. Kırmızı-beyazlılar 2016-2017 futbol sezonunda şu ana kadar 3 kategoride şampiyonluğa ulaştılar. Nevşehirspor Spor temsilcisinin U15-U17-U19 takımları bu sezon gruplarını şampiyon olarak tamamladılar.

Kategorilerinde U15-U17-U19 olmak üzere üç ayrı dalda şampiyon olan Nevşehirspor GK. altyapı oyuncularına madalya ve kupalarını Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf  Ziyaddin Cavlak, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici'nin elinden aldılar.


Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici yaptığı açıklamada, Bir taraftan Bal liginde kurduğumuz iddialı kadromuzla Şampiyonluk kovalarken, öbür taraftanda geleceğin kalıcı Nevşehirspor'unu oluşturmak adına altyapısına önem veren bir kulüp olarak Kategorilerinde U15-U17-U19 olmak üzere üç ayrı dalda şampiyon olarak önemli bir başarıya imza attıklarını belirtti.

Nevşehirspor GK. Altyapısı Ümit Veriyor...

 
Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici yaptığı açıklamada, “Sezona başlarken kendimize bir hedef belirlemiştik. Bu hedeflerin en önemlisi kalıcı başarılar için altyapısı güçlü bir takım oluşturmak. Bu manada çok şükür, 3 ayrı kategoride şampiyonluk için çok mutluyuz. Alt yapı adına hedeflerimizi yakaladık, bu başarıda emeği geçen sporcularıma hocalarıma ve bizleri tribünlerde yalnız bırakmayan cefakâr ve fedakâr taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Hocalarımız, alt yapılarda çok iyi sporcular yetiştirdiler ve yetiştirmeye devam edecekler. Gelecekte daha güzel günler göreceğimizi düşünüyoruz. Bu başarıyı, Nevşehirspor camiasına hediye ediyoruz.” dedi.
  
Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de; "Nevşehirspor 'umuzun alt yapısındaki takımlarımızın şampiyonluk kupalarını ve madalyalarını takdim ettik. Nevşehirspor'un geleceği emin ellerde. Ben inanıyorum ki bu genç çocuklarımız yarın şehrinin takımımını en güzel şekilde temsil edeceklerdir. Bu vesile ile Başta Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici ve Nevşehirspor Yönetimi olmak üzere, Teknik kadro ve genç sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum "dedi...








Haber : Mustafa Ferveren