Avrupa ve Türkiye Şampiyonasında derece elde eden sporcuların velileriyle Nevşehir Gençlik Merkezinde toplantıda düzenlendi.

 

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÜNLÜER, yaptığı konuşmada sporculara bu güne kadar verilen desteklerin bundan sonra da artarak devam edeceğini ve okulların eğitime başlamasıyla birlikte spor yapan gençlerin antrenman saatlerini iyi planlayıp hem eğitimde hem sporda başarılı olmaları için gerekli desteği verdiklerini söyledi.

 

İlimiz taekwondo antrenörü Recep IŞIK ise daha önce alınan başarıların 2013 ve 2014 yıllarında artarak devam edeceğini bu iki yılın, sporcuların kendi kategorilerinde en önemli yılları olduğunu söyledi. Yola çıkılan bu gençlerle 2020 olimpiyatlarda ülkemizi ilimizden en az 1 sporcunun temsil etmesinin hedeflendiği, bunun için tüm çalışma ve programlarını bu hedef doğrultusunda hazırladıklarını belirterek bu tip toplantıların en geç ayda bir olarak ev ziyaretlerine dönüşeceğini belirtti. Desteklerinden dolayı İl Müdürümüze ve sporcuların ailelerine teşekkür etti.