13 Haziran Cuma günü Gazi stadında oynanacak olan final müsabakası ile sona erecek olan turnuvanın ilk finalisti Nevşehir Üniversitesi oldu. Nevşehir Üniversitesi takım kaptanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, turnuvanın kurumlar arasındaki kaynaşmaya vesile olurken katılan takımların göstermiş oldukları nezaket, zerafet ve özveri sporun ruhunu zedelelememiş bilakis daha da güçlendirmiştir. Bu vesile ile tüm katkıda bulunanlara bir kez daha teşekkür ederim dedi.

Taşğın,  Nevşehir’imizde bu turnuvanın geleneksel hale getirilmesi, ana hedefinin  “galibiyete” değil,  bireylerin turnuva aracılığı ile bütün sosyal, ekonomik ve kültürel birikimlerini yani apoletlerini bir kenara bırakarak sporun güzelliği etrafında buluşturma çabalarından dolayı başta Kapodokya TV ve bu sene katkıda bulunan Jandarma Komutanlığımıza ve komitede yer alan tüm arkadaşları ve kurumları tebrik ederim dedi.

Bu tür turnuvaların katlanarak artmasını bu şehrin ve ülkemizin faydasına olacağı kanaatimin bu turnuva ile pekiştiğini görmenin mutluluğunu bütün milletimizle paylaşıyorum.

 

                                                                  Saygılarımla      Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın