Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde yeni kurulan, koordinatörlüğünü  Üniversitemiz Beden Eğitim Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Alparslan İnce ile Teknik Direktörlüğünü Tarkan Güney’in yaptığı Gençlik Takımı, U17 kategorisinde ikinci karşılaşmasını bugün Ürgüp Spor ile gerçekleştirdi. Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait 2 Nolu Çim Sahada oynanan maçta Üniversitemiz Gençlik ve Spor Kulübü Gençlik Takımı, Ahmet Can Öztürk’ün 2 ve Çağatay Kaynar’ın 1 golü ile Ürgüp Sporu 3-2 mağlup etti.

 

 

Maç sonunda değerlendirmede bulunan Üniversitemiz Gençlik ve Spor Kulübü Gençlik Takımı Teknik Direktörü Tarkan Güney, “Yeni kurulan bir takım olmamıza rağmen gençlerimiz güzel bir oyun sergiledi ve maçtan galip ayrıldık. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda  hedefimiz daha iyi sonuçlar elde etmek. Bu vesileyle Nevşehir’de spor kültürünün gelişmesi için her türlü sportif etkinliklere destek ve spora ilgi duyan gençlerimize de fırsat veren başta Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Filiz Kılıç olmak üzere tüm yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Nevşehir Üniversitemiz Gençlik Takımı 3’üncü karşılaşmasını 2 Şubat 2013 Cumartesi günü saat: 13:30’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait 2 Nolu Çim Sahada İl Özel İdare Spor ile yapacak.