Cappadocıa Havacılık ve Doğa Sporları Kulübü Nevşehir yamaç paraşütü pilotları 21-22 Ekim tarihinde 8. Uluslar arası Sabri Kavuncu anısına Adana'da düzenlenen yamaç paraşütü festivaline katılarak Nevşehirimizi temsil ettiler...

Adana'da, bu yıl 8'incisi düzenlenen Uluslararası Geleneksel Havacılık ve Yamaç Paraşütü Festivali, başladı. Festivale 7 farklı ülke ve 34 ilden 150 kadar yamaç paraşütçüsü katıldı. Nevşehir'i Cappadocıa Havacılık ve Doğa Sporları Kulübü sporcuları temsil ettiler.


Adana semalarında muhteşem gösteri sunan Nevşehir yamaç paraşütü pilotları Ahmet Bölükbaşı, Tamer Adıyaman, Mehmet Aydemir, Ali Doğru, Emre Çolak, Mehmet Ali Aydoğmuş ve ekibi Nevşehir'i Türkiye'nin diğer illeri arasında en iyi şekilde temsil etmekten gurur ve onur duyduklarını belirttiler. Nevşehir Kapadokya Bölgesinde hava sporlarının sadece sıcak hava balonlarından ibaret olmadığını ve yamaç paraşütününde hava sporlarının diğer bir branş dalı olduğunu hatırlatır, bu sporda milletimizin ve devletimizin desteğini sonuna kadar beklemektedirler.
NEVŞEHİR YAMAÇ PARAŞÜTÜ PİLOTLARI