NEVŞEHİR YAZ SPOR OKULLARINDA ANTRENMANLARIMIZ BAŞLADI
 Her yıl çeşitli branşlarda düzenli olarak yapılan Yaz Spor Okulları bu yıl da 29 Haziran 2013 Cumartesi günü saat 10:00 da Valilik önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla açılışı yapılacaktır. Çelenk sunma programından sonra saat 10:30 da Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda yapılacak olan spor gösterileriyle devam edecektir.​

            ÜNLÜER yaptığı açıklamada bu yıl Yaz Spor Okullarımıza ilginin çok fazla olduğunu belirterek, sportif faaliyetlerin yanı sıra sporcularımızın boş vakitlerini değerlendirmek amacıyla Gençlik Merkezimizde ücretsiz düzenlenen resim, müzik, hat sanatı, ebru sanatı ve sinema gibi sosyal etkinlilere de katılabilmektedirler.

            Ayrıca Yaz Spor Okullarımıza kayıt yaptıranlar arasından kura ile belirlenecek 3 kişiye “Bisiklet” 15 kişiye “Kol Saati” hediye edilecektir. Tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi Ücretsiz olan Yaz Spor Okullarımıza kayıt yaptırmaya davet ediyorum” dedi.

            Yaz Spor Okullarımıza kayıt yaptırmak isteyen 05-18 yaş arası çocuklarımız ve gençlerimizin Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Spor Okulları kayıt bürosuna başvurmaları yeterlidir.