Türkiye Futbol Federasyonu(TFF),Türkiye Futbol Antrenörler Derneği(TÜFAD) ve Nevşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen 2. Kademe Futbol Antrenörlüğü kursu başladı.
Nevşehir’de, 2. Kademe futbol antrenörlerinin sayısının artırılması amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu(TFF),Türkiye Futbol Antrenörler Derneği(TÜFAD) ve Nevşehir Belediyesi işbirliği ile Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde 2. Kademe Futbol Antrenörlüğü kursunun başlaması nedeniyle Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya ve Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, kursiyerler ile bir araya geldi.
Eğitimciler Ersan Oğan ve Osman Üstünel’in sorumluluğunda 26 Şubat 2016 tarihinde sona erecek 2. Kademe Futbol Antrenörlüğü kursuna katılan kursiyerler, teorik eğitimlerin yanı sıra pratik saha uygulamaları yapacaklar.
2. Kademe Futbol Antrenörlüğü kursunun sonunda yapılacak sınavda başarılı olanlar, amatör futbol kulüplerinde yöneticilik yapacakları gibi, çocuklara yönelik olarak düzenlenecek futbol eğitimlerinde de uzman olarak görev alabilecekler.