Bu proje kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Nevşehir’de görev yapan yazı ve görsel basın mensupları Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü takımında İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Gençlik Merkezi Müdürü Eser Saat, Boks Antrenörü Nedim Baba,  Masa Tenisi Antrenörü Mustafa Karadeniz, kurum çalışanlarından Yılmaz Sarıay, Kemal Mert,  Fatih Özüdoğru,  Toki Kız Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Şahin yer aldı.

Basın takımında ise Anadolu Ajansı Nevşehir Büro Müdürü Yücel Velioğlu, Nevşehir’de Yenigün Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi Osman Koca, Nevşehir Kent Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kemal Varış, Kapadokya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü  Bülent Hezenci,  Nevşehir Manşet Gazetesi  Yazı İşleri Müdürü Ali Çamur,  Nevşehir Muşkara Gazetesi Yazı işleri Müdürü Mehmet Tolga Karaca ve Nevşehir Kent Haber Gazetesi Spor Muhabiri Mehmet Özdemir yer aldı.

Bol gollü ve dostluk içinde geçen maç 11-11 eşitlikle tamamlanırken, müsabakanın kazananı dostluk oldu.

Maç sonunda ev sahibi Gençlik Spor Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü takımı, basın mensuplarına tatlı ve çay ikramında bulundu. Çalışmalar hakkında bilgiler veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, daha sonra basın mensuplarına düzenleme yapılan kondisyon salonunu gezdirdi.