Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde karakucak ve yağlı güreşin tanıtımı ile alt yapısının oluşturulması için çalışmalar Antrenör Mustafa Kocabaş nezaretinde hafta içi her gün saat 16:00 ile 18:00 arasında 3 Nolu Çim Futbol Sahasında yapılmaktadır. İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER, yapılan çalışmaların çocuklarımızı spora yönlendirerek onların sağlıklı birey haline gelmeleri açısından önemli olduğunu vurguladı, tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi  spor yapmaya davet etti.

 Öte yandan Nevşehirli Boksörlerimizden Milli Takıma Çıkartma

25 ülkeden 250 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Uluslararası Ahmet CÖMERT Boks Turnuvasında Fehmi MENEVŞE Genç Milli Takımda ülkemizi 60 Kg da temsil edecek. Boksörümüzü 06 Eylül Perşembe günü Yunan rakibiyle karşılaşacak sporcumuza başarılar diliyoruz.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÜNLÜER; İlimizden 07-09 Eylül 2012 de Kastamonu’da düzenlenecek olan Üst Minikler Avrupa Şampiyonası Milli Takım Kampına 48 Kg da Ufuk Can GÖK, 50 Kg da Seyit Kutup ONAN, 54 Kg da Yunus SONER davet edildi,  Karabük’te yapılacak olan Yıldız Bayanlar Boks Milli Takım Kampına da 57 Kg da Esra YILDIZ, 48 Kg da Medine Mercan davet edildi. İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER “Sporcularımıza ve Boks Milli Takımımıza başarılar diliyorum.” dedi.