NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de sonucu merakla beklenen 1. Amatör küme Play-off yarı final müsabakaları tamamlandı.

Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Futbol İl Temsilciliğinin kararıyla bu sezon gruplarında ilk 4 sırayı elde eden takımların mücadelesine sahne olan 1. Amatör Küme futbol liginin Play-Off müsabakalarında finale kalan iki ekip İl Özel İdare Spor ve Suvermez Kale Spor takımları oldu.

Hafta sonunda oynanan ve futbolseverlerin ilgi gösterdiği müsabakaların ardından Özel İdare Spor ve Suvermez Kale Spor takımları BAL Ligi temsilcisi Nevşehir Spor GK’nın rakibi olabilmek için önümüzdeki günlerde final maçında kozlarını paylaşacaklar.

Nevşehir ASKF Başkanlığı ve Futbol İl Temsilciliği final maçının havanın yağışlı olup olmamasına göre ya bu hafta sonu oynatacak, ya da önümüzdeki hafta sonunda oynatmayı planlıyor.

Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Avcı ve Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, son derece güzel ve centilmence müsabakalara sahne olan Play-off müsabakalarına katılan tüm ekiplere gösterdikleri mücadele ve centilmence tutumdan dolayı teşekkür ederken, Play-Off finalinde karşı karşıya gelecek olan Özel İdare Spor ve Suvermez Kale Spor takımlarına ise başarılar dilediler.