NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de futbol sporunun paydaşları bir araya gelerek 3-4 Ekim tarihlerinde başlaması planlanan 1. Amatör küme müsabakaları öncesinde sorunları ve çözüm önerilerini değerlendirdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer’i makamında ziyaret eden Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Avcı, Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, İl Hakem Kurulu Başkanı Nazmi Orhan ile bazı kulüp yöneticilerinin de yer aldığı toplantıda ligin başlamasına 3 hafta kala müsabakaların oynanacağı sahalarda yaşanan sıkıntılar, takımların haftalık antrenman günleri, özellikle bazı ilçelerdeki sahalarda soyunma odalarında karşılaşılan sorunlar ele alındı.

ASKF Başkanı Mustafa Avcı ve Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, Nevşehir futbol branşında düzenlenen bütün organizasyonlarda son derece olumlu ve destek verici bir anlayış içerisinde olan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ünlüer’e teşekkür ettiler.

İl genelinde 17 adet çim sahası bulunan Nevşehir’de futbol branşında yapılan organizasyonların bu şehrin çocuklarının, gençlerinin spor yapmalarına imkan sağladığını kaydeden İl Müdürü Ünlüer, “Bu sahalar sizin. Belirli bir planlama dahilinde sahalarımızı tüm kulüplerimiz kullanabilir. Ancak yapılacak müsabaka ve antrenmanlarda sahaların yıpranmamasına da özen gösterilmeli. Bunun için bu yıl takımlarımızın yöneticileriyle bir araya gelip bir planlama yapmayı ve takımlarımızın da bu planlama dahilinde müsabaka ve antrenmanlarını yapmalarını istiyoruz” dedi.