GENÇLİK HAFTASI FOTOĞRAF SERGİSİ

            15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinliklerinde çekilen fotoğraflardan oluşan sergimiz Forum AVM de 21 Mayıs Salı günü İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER tarafından açıldı. Seksen eserin sunulduğu sergimizde Gençlik Merkezinde kurs gören gençlerimizin de ebru ve kaligrafi çalışmaları derlenerek ziyaretçilerimizin beğenisine sunuldu.

            Gençlik Haftası etkinlikleri fotoğraf sergimizde eğitmenler tarafından ebru sanatı ve kaligrafi sanatı vatandaşlara deneme çalışmaları yaptırılarak tanıtıldı. İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER’ de ebru çalışması yaptı.

GENÇLİK HAFTASI BİSİKLET YARIŞMASI

            15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında 21 Mayıs Salı günü Yol Bisiklet Yarışması yapıldı. Valiliğin önünden başlayan yarışma Göre Kasabasına kadar devam etti ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kompleksi içerisinde sona erdi. Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve küçükler kategorilerinde yapılan müsabakaya 6 kulüpten toplam 30 sporcu katıldı. Dereceye giren sporcuların madalyalarını İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER, Bisiklet İl Temsilcimiz Sedat YILMAZ, Avanos İlçe Müdürümüz Kerem YILMAZ, Hacıbektaş İlçe Müdürümüz Adnan ERDOĞDU, Ürgüp İlçe Müdürümüz N.Fahri YAZICI takdim ettiler.

            Dereceye Giren Sporcularımız:

Büyükler Kategorisinde:

  1. Furkan ATEŞ

Gençler Kategorisinde:

  1. Oğuz Han TİRYAKİ
  2. Yaşar ARSLAN
  3. Oğuz Han KIZILKAYA

Yıldızlar Kategorisinde:

  1. Emre TÜRKKAN
  2. Emre UZ
  3. Oğuz Han KOÇHAN

Küçükler Kategorisinde

1. Mustafa ZEDELENMEZ

2. Mehmet MUTLU

3. Şahin ZEDELENMEZ