Haydi Nevşehir Takımlarımıza Destek Verelim...Nevşehir'de hafta sonunda adeta spor şöleni yapılacak. İlk olarak 1 Kasım 2014 Cumartesi günü potanın perileri Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Lig maçında rakiplerini ağırlayacak ve salondan galibyetle ayrılmak için ter dökecekler.
2 Kasım Pazar 2014 tarihinde ise Bölgesel Amatör Lig 4. grupta şampiyonluk kovalayan Nevşehir spor Gaszi Stadyumunda Hatay Dörtyol takımını ağırlayacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Liginde mücadele eden Nevşehir Gençlik spor Bayan Basketbol takımı ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Bayan Basketbol takımlarının maçı var.  Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Liginde ilk maçında 1 Kasım 2014 Cumartesi günü saat 14.00’te Damat İbrhimpaşa spor salonunda Nevşehir Gençlik spor Bayan Basketbol takımı ile MEPSAN Bayan Basketbol takımı karşı karşıya gelecekler.

Günün ikinci maçında ise aynı grupta ve grubun lideri olan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bayan Basketbol takımı saat 15.00’te Üniversite spor salonunda Kastamonu Bayan Basketbol takımını ağırlayacak.

C grubunda mücadele eden her iki takımımızda grupta Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ilk sırada yer alırken diğer temsilcimiz Nevşehir Gençlik spor ise grupta 6. Sırada yer alıyor.