Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Pazarspor, kamp yapmak üzere Nevşehir'in Avanos ilçesine geldi.Ankaragücü,Altınordu,Sarıyer gibi Pazarspor da Avanos kampı 18 Ağustos'ta sona erecek kamp süresince 1461 Trabzon, Çorumspor, Altınordu, Adıyamanspor ve Tokatspor ile hazırlık maçları yapılacağı öğrenildi.Öte yandan Tff 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Giresunspor, ikinci etap kamp çalışmalarına Nevşehir'in Avanos ilçesinde devam ediyor. 

TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Giresunspor, ikinci etap kamp çalışmalarına Nevşehir'in Avanos ilçesinde devam ediyor.

 

Tff 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Giresunspor, ikinci etap kamp çalışmalarına Nevşehir'in Avanos ilçesinde devam ediyor.

 

Girensuspor, yeni sezon hazırlıklarını kamp yaptığı otelin sahasında günde yaptığı çift idmanla sürdürüyor. Kamp hakkında AA muhabirine bilgi veren Giresunspor Teknik Direktörü Cengiz Demir, Avanos'un hem fiziki şartları, hem de iklim şartları açısından çok iyi bir kamp yeri olduğunu belirtti.

 

Demir, ilk etap kampını tamamladıktan sonra 2. etap için Avanos'a geldiklerini, buradaki kampın Ramazan Bayramı öncesine kadar devam edeceğini söyledi.

 

Kadrolarını tamamen yenilediklerini, geçen seneden sadece 3 futbolcu ile yola devam ettiklerini dile getiren Demir, "Şu an için kadromuzda bulunan futbolcuların temposundan, çalışma disiplininden son derece memnunuz. Aramıza yeni katılan oyuncular da oluyor. Transfer dönemi de devam ettiği için kadromuzda eksik gördüğümüz yerlere takviyeler yapacağız. Bunun için de burada bulunan takımlarla hazırlık müsabakaları oynayacağız. 9 Eylül'de başlayacak olan lige kadar hazır olmaya gayret edeceğiz" dedi.

 

Cengiz Demir, Giresun'da çok önemli bir futbol kültürü olduğunu, bunun için de genç kadronun arasına kattıkları deneyimli futbolcuları seçerken şehrin sevdiği, tanıdığı isimleri tercih ettiklerini vurgulayarak, "Biz göreve gelirken gerek yönetimimiz gerek teknik kadro olarak kimseye bir söz vermedik. Çünkü ileride hiç kimseye hikaye uydurmak zorunda kalmak istemiyoruz. Herkes gerçekleri biliyor, Giresunspor'un zor bir süreçten geçtiğini herkes biliyor. Ancak biz çalışacağız, doğru işler yapacağız" diye konuştu.

 

Giresunspor Basın Sözcüsü İbrahim Özkul da, Giresunspor'un geçen sene şansız bir şekilde averaj farkıyla küme düştüğünü, bu yıl kadrolarında yapılanmaya giderek takımı yenilediklerini söyledi.

 

Özkul, transferleri de en geç 1 hafta içinde tamamlayacaklarını ifade ederek, forvet, stoper ve sol bek bölgesine futbolcu transfer etmeyi düşündüklerini kaydetti.

 Pazarspor Avanos'ta kampa çekildi

Sezon hazırlıklarına kendi evinde 1 hafta önce başlayan Pazarspor, 18 Ağustos'a kadar devam edecek çalışmalar için Avanos'a gitti.

 

Pazarspor’un Nevşehir Avanos kampı başladı. Teknik direktör Şevki Tonyalı ve sportif direktör Hasan Balta nezaretinde başlayan kampın 18 Ağustos'a kadar devam edeceği belirtildi.

 

Kampta, yapılacak hazırlık müsabakaları ile lige en iyi şekilde hazırlanacaklarını söyleyen sportif direktör Hasan Balta, “Kamp süresince 1461 Trabzonspor, Çorumspor, Altınordu, Adıyamanspor ve Tokatspor ile hazırlık karşılaşmaları oynayacağız. 18 Ağustos’ta kampımız sona erecek. 22 Ağustos’ta da Pazar’da toplanarak lig başlayana kadar çalışmalarımızı burada devam ettireceğiz.” dedi.

 

Balta, yeni sezonda kadrolarını Rizespor’dan kaleci Mahmut Öksüz, Mersin İdmanyurdu’ndan stoper Emre Gürbüz, Keçiörengücü’nden Ender Kılıç, Rizespor’dan kiralık ileri uç oyuncusu Muhammet Yılmaz ve Kahramanmaraşspor’dan stoper Eyüp yanmış ile takviye ettiklerini, Rizespor’dan kiralık aldıkları Osman Mertoğlu ile yeniden anlaştıklarını ve alt yapıdan da orta saha oyuncusu Hakan Bozkurt ile sağ bek Ferdi Birben’i A takıma yükselttiklerini söyledi.

 

Ayrıca amatörden Çağlar Biryol ve Aykut Kuyumcu ile Almanya’dan gurbetçi oyuncu Hüseyin Durur’u da renklerine kattıklarını ifade eden sportif direktör Hasan Balta, Ali Özgür’ün Gümüşhane’ye, Murat Salih, Şafak Bayraktar ve kaleci Muzaffer’in Kilimlispor’a, Uğur Yanıkdemir’in de Tokatspor’a gittiğini ifade ederek, Muhammet Emin, Ali Çevik ve İrfan Tektaş ile de anlaşmaya varamadıklarını söyledi.