Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bayan Basketbol takımı ve Nevşehir Gençlik Hizmetleri Bayan Basketbol takımlarının grupları bugün belli oldu.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bayan Basketbol takımı A grubunda mücadele edecekken Nevşehir Gençlik Hizmetleri Bayan Basketbol takımı ise B grubunda mücadele edecek.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Bayan Basketbol takımı A grubunda,  Yalova VİP, Mudanya B. Dinçspor, Anadolu Üniversitesi, 55 Gençlik, Edremit B. Gürespor, Tekirdağ Enerji, Mersin Kurtuluş, Mersin Büyülşehir Gelişim, Ferko Ilgaz, Fenerbahçe Gelişim ve OGM Orman takımları ile grupta karşılaşacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1 Lig B Grubunda Mücadele edecek olan Nevşehir Gençlik Hizmetleri Bayan Basketbol takımı ise, Bursa Büyükşehir, Osmaniye Gençlik, Mersin Basketbol, İstanbulgücü, Çankaya Üniversitesi, Urla Belediye, Bakospor, TED Ankara Kolejliler, Alanya Belediye, Mersin Üniversitesi ve 24. Takım ile karşılaşacak.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri Bayan Basketbol takımı ilk hafta olan 17 Eylül 2015 tarihinde Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda Mersin Basketbol takımını konuk edecek.

Diğer temsilcimiz Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bayan Basketbol takımımız ise 17 Eylül 2015 tarihinde OGM Orman spora konuk olacak.