Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı ve aynı zamanda Nevşehir Spor yönetim kurulu üyesi de olan İsmail Ördü, Nevşehir’in profesyonel bir futbol takımına ihtiyacı bulunduğunu, bu konuda herkesin birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini söyledi.

Nevşehir Spor’un 5 sezon BAL Liginde mücadele etmesinin ardından Muzaffer Leblebici başkanlığında oluşturulan yönetimde görev almalarının tek gayesinin takımın profesyonel bir lige çıkarılması ve bundan Nevşehir esnaf ve sanatkarının da faydalanması olduğunu dile getiren Birlik Başkanı İsmail Ördü, takımın yönetiminde bulunan Necmi Cantekin ve beraberindekilere de verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür etti.

Esnaf ve Sanatkarlar odaları birlik başkanlığı olarak yıllardır takıma birlik başkanlığının imkanları doğrultusunda hep yardımcı ve destek olmaya gayret ettiklerini ifade eden Ördü, “Bizim ya da bir başkalarının yönetimde olması önemli değil. Önemli olan bu takımın artık Profesyonel bir lige mücadele eder olması. Nevşehir’in buna ihtiyacı var. Nevşehir’de oynanan müsabakalara baktığımızda buraya yüzlerce rakip takım taraftarının gelmesinden bu memleketin esnafı da yararlanıyor. Sonuçta kazanan Nevşehir oluyor. Biz olaya bu gözle baktık ve bizimde yönetimde olmamız önerildiğinde kabul ettik. Yönetimler, kişiler gelip geçici. Ama Nevşehir Spor’un profesyonel bir lige ilimizi temsil etmesinden bu şehirde yaşayan herkesin kazançlı çıkacağında hem fikiriz. Bu nedenle bu takıma herkes sahip çıkmalı” dedi.