Hürriyet Güçer:

 

Hürriyet, Nevşehirspor'un alt yapısında gelecek vaat eden bir oyuncu olarak yetişmiştir. Daha sonra 2003-2004 sezonunda Ankaraspor'a transfer olmuş ve takımın vazgeçilmez isimlerinden biri haline gelen Hürriyet, 2009-2010 sezonunda MKE Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giymiş ve Ankaragücü'nde oynadığı ilk sezonda takım kaptanı olmuştur. 2010-2011 sezonunun hemen başında Ankaragücü ile 5 yıllık sözleşme imzalayan oyuncu mücadeleci futbolu ve üstün fizik gücüyle kıza sürede taraftarın sevgisini kazanmıştır. Hürriyet, 2010-11 sezonunun ara transfer döneminden itibaren sezon sonunak kadar Gaziantepspor'a kiralandı.

Sezonun bitimiyle eski takımı Ankaragücü'ne geri döndü. Ankaragücü'nde yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle sözleşme gereği serbest kaldı. Bunun üzerine birçok Süper Lig ekibinin transfer listesine girdi ve neticesinde Eskişehirspor'la 2,5 yıllık sözleşme imzalayarak buraya transfer oldu.Halen Eskişehirspor formasını başarıyla giymekte olan değerli hemşerimiz Hürriyet güçer’e başarılar diliyoruz.

Millî takım kariyeri

11 kez millî takımlara çağrılan Hürriyet Güçer, 3 kez Türkiye U-17, 1 kez Türkiye U-18, 1 kez Türkiye U-19, 1 kez Türkiye U-20 3 kez de Türkiye A-2 forması olmak üzere toplam 9 kez millî formayı giydi.

 

 

Süper Ligte

Veysel Cihan,Hürriyet Güçer’den sonra Süper ligde forma giyen Nevşehirliler arasına bir isim daha eklendi. Süper ligin yeni takımı Sanica Boru Elazığspor’un başarılı Kanat oyuncusu Köksal Yedek Aslen Avanos Göynük kasabamızdan olduğunu biliyormuydunuz.İşte Köksal Yedek kimdir…

 

 Veysel Cihan,Hürriyet Güçer’den sonra Süpr ligde forma giyen Nevşehirliler arasına bir isim daha eklendi. Süper ligin yeni takımı Sanica Boru Elazığspor’un başarılı Kanat oyuncusu Köksal Yedek Aslen Avanos Göynük kasabamızdan olduğunu biliyormuydunuz.İşte Köksal Yedek kimdir…

 

Profesyonel ligi olmayan Türkiyenin nadir  illerinden birisi olan Nevşehirimizde buna rağmen tesis zenginliği kamp için uygun zemin ve hava şartları ile bir çok takımların gözdesi olmayı başarıyor.

Fakar efsane Nevşehirsporun sahipsizlik adına tarihin tozlu sayfalarında bırakılması vatandaşları ve özellikle sporseverleri üzmeye devam ede dursun Süper lig arenasında Nevşehirli olduğunu bildiğimiz ve bununla övündüğümüz Veysel Cihan ve  Eskişehirli Hürriyet Güçer (Hacıbektaş-Köçektaş) dan sonra Nevşehir temsilcimiz olarak bir isimde Süper ligde mücadele veren ve Güneyin gakkoş ekibi Sanica Boru Elazığspor da oynayan Avanos Göynük kasabasından Nevşehirli Köksal Yedek te eklendi.

Aslen Avanos Göynük kasabasından olan Nevşehirli hemşerimiz genç ve başarılı futbolcu Köksal Yedek 1985 doğumlu. Nevşehirli hemşerimiz Köksal Yedek Zeytinburnuspor alt yapısından yetişmiş olup kanat oyuncusu olarak her iki ayağınıda mükemmel kullanmasıyla biliniyor.Uzun saçları nedeniyle Bob Marley Köksal olarak biliniyor.

Kayseri Erciyes formalarınıda daha önce başarıyla giymiş olan Köksal Yedek Elazığsporun Süper lige çıkmasında da büyük emeği vardı.27 yaşındaki Genç ve başarılı futbolcu Köksal Yedek’e futbol yaşamında başarılar diliyoruz.Son bir not olarak Köksal Yedek geçtiğimiz hafta ligin ilk maçında Fenerbahçe ye karşıda 90 dakika Elazığspor formasını giymişti bu hafta sonunda oynan Trabzonspor maçında da ilk 11 in en başarılı futbolcusu olan Köksal güzel oyunun birde golle süsleyerek maçın göze batan isimleri arasında yer almıştı.

 

Kişisel Bilgiler

Doğum Yeri      :          AVANOS

Doğum Tarihi    :          17 Ocak 1985

Uyruk   :          TC

Futbolcu Temsilcisi       :        

Lisans Bilgileri

Lisans No         : 872047

Kulüp   : SANİCA BORU ELAZIĞSPOR

Sözleşme Başlangıç T.  : 15 Haziran 2012

Sözleşme Bitiş T.          : 31 Mayıs 2014