Galatasaray'ın ocak ayında Antalya'daki kampında yapılan seçmeleri başarı ile tamamlayan oyuncular, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılacak ikinci aşama seçmelerine girmeye hak kazandı. Nevşehir Galatasaray Futbol Okulu Başkanı Ramazan Başbuğ, Nevşehirli gençleri büyük kulüplerde oynarken görmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. 

Nevşehir Galatasaray Futbol Okulu, yaptığı çalışmaların meyvelerini almaya başladı. Yoğun bir şekilde bünyesindeki genç futbolcuları geleceğe hazırlayan okulun daha şimdiden 3 oyuncusu Galatasaray yolunda. Galatasaray'ın 20-25 Ocak'ta Antalya'daki kampında yaptığı seçmelerde başarılı olarak, antrenörlerin dikkatlerini çeken 3 oyuncu, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılacak seçmelere girmeye hak kazandı. Nevşehir'de faaliyetlerini sürdüren Okulumuz Sporcularımızdan İsmail Kıllı, Furkan Can Güngör ve Mustafa Altınok başarılı bulunarak, Florya'daki seçmelere çağrıldı. Bir yıl gibi kısa sürede 3 oyuncunun birinci aşamayı geçip, ikinci aşamaya katılması bizim için büyük başarı. Florya'daki seçmelere kadar bu 3 oyuncu ile yakından ilgileneceğiz" dedi. 

Nevşehir Galatasaray Futbol Okulu Başkanı Başbuğ, Nevşehirli genç ve çocukları kötü ortamlardan ve alışkanlıklardan uzak tutmak hem de kentteki yetenekli gençlerin büyük kulüplerde oynamasını sağlamak amacıyla açtıkları okulun yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.