Nevşehir  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm sporcuları İstanbul da yapılan Türkiye Salon Şampiyonalarında Erdem Öz Türkiye Şampiyonu olarak 2 Altın Madalyayı alırken, Anıl Kalaycı  Türkiye 2.si olarak Gümüş Madalya aynı zamanda da Türkiye 3.sü olmuştu. Ayrıca Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü sporcusu Oğuzhan Benli’de Yıldızlarda Türkiye 2 si olarak 2020 Olimpiyat Kampına katılmaya hak kazanmışlardı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Resul Köstekçi eşliğinde sporcular İstanbul’da yapılan 2020 Olimpiyat Kampındalar 28 Ocak tarihinde başlayan Kamp  8 Şubat tarihinde sona erecek. Efsane Milli Sporcu Halil Akkaş ’ında bulunduğu Kampta sporcular en hem fiziki olarak 2020 Olimpiyatlarına hazırlanırken hem de Milli Sporcular ile birlikte motive oluyorlar.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaptığı yazılı açıklamada Sporcularımızı ve Antrenörümüzü bu güzel başarılarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bir kez daha tebrik eder. Kamp dönemlerini en güzel şekilde değerlendirerek Nevşehir’e yeni başarılar kazandırmalarını dileriz’’ denildi.