Nevşehirli Milli atletizmciler 26-27 Aralık tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan rekor deneme atletizm yarışlarına katılacak.

Nevşehirli Milli atletler Erdem Öz, Anıl Kalaycı, Ömer Şen ve Oğuzhan Benli 26-27 Aralık tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan rekor deneme yarışmalarında 400, 800, 1500 ve 3000 metre yarışlarına katılacak.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm takım antrenörü Resül Köstekçi sporcularımız 26-27 Aralık tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan rekor denemeleri yarışmalarında milli sporcularımız ile katılacağız dedi. Köstekçi, ‘’ Nevşehir atletizm takımı olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. 26-27 Aralık tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan rekor denemeleri yarışmalarına milli sporcularımız Erdem Öz, Anıl Kalaycı, Ömer Şen ve Oğuzhan Benli ile katılacağız. Bu katılacağımız yarışma bizler için son derece önem arz etmektedir. Bu yarışma sonrasında 2016 yılında yapılacak olan Avrupa Yıldızlar, Dünya Gençler barajlarını hedef alıp rekor denemelerine katılacak. Geçen sezon dünya çocuklar yarışmasında sporcularımızdan Erdem Öz dünya birincisi olurken, Anıl Kalaycı ise dünya ikincisi olmuştu’’ diye konuştu.