Fenerbahçeli seyircilere ayrılan 1600 kişilik misafir tribünü dolunca, Kayserispor tribünlerinden bilet alan Fenerbahçeliler, misafir tribününe yakın bölümde oturtuldular.Maraton trübününde de Kayserili Fenerbahçelilerin maça büyük ilgi gösterdikleri görüldü.

SAİ Erciyesspor- Fenerbahçe maçı öncesi Kadir Has Stadı önünde karşılaşan Anadolu Fenerbahçeliler grubundan 19 yaşındaki T. Alper, İstanbul'dan gelen Genç Fenerbahçeliler grubundan bir genç tarafından sağ baldırından hafif şekilde yaralandı. Maç öncesi meydana gelen bu olay sonrası stat ve çevresindeki önlemler artırıldı. Bini polis 500'ü özel güvenlikçi toplam bin 500 kişi görev aldı.

Karşılaşmaya Kayserili sporseverlerin yanı sıra yakın komşu şehirlerinden Sivas, Yozgat ,Kırşehir, Nevşehir'den çok sayıda Fenerbahçe taraftarı Kayseri'ye geldi. Ticket Türk yetkililerinin bilgilerine göre maç başlamadan önce 8 bin 500 bilet satışı gerçekleştirildi.

Sai Erciyesspor- Fenerbahçe Maçtan Notlar...

FİB Haber Merkezi olarak bizimde maçı Kadir Has stadından takip ettiğimiz Kayserspor Fenerbahçe maçında etrafımızda bir çok sayıda Nevşehirli hemşerilerimizi görmek bir taraftan mutlu edici olarak gösterilirken Nevşehir için bir profosyonel takım beklentisi ve eksikliği gözler önüne apaçık serildi.

Nevşehir'den maçın oynanacağı Kayseri'ye akın eden Fenerbahçeli taraftarlar arasında  kamuoyunun yakından tanıdığı simalar Yüksel Babaoğlu, Avni Parmaksız, Edip Avşar, Hasan Göncü, Mehmet Yılmaz,Ümit Kesgen ve Ömer Erdoğan gibi isimleride trübündeki yerlerini aldılar.

İlk yarı sonucu : Sai Kayseri 0 - Erciyesspor-Fenerbahçe  0 

Maç Sonucu : Sai Kayseri 0 - Erciyesspor-Fenerbahçe 1    

Gol: Dakika 86 Penaltı Emre BELÖZOĞLU

Maçtan görüntülerfoto galerimizde