Nevşehirli Fenerbahçe taraftarları hafta sonu Kayseri de oynanacak olan Kayserispor - Fenerbahçe maçı için Kayseri'ye gidip gitmemekte kararsızlar.

İki Takımda Şampiyoluk Hedefliyor!

Fenerbahçe Süper Lig'de Nevşehirspor Bal liginde Şampiyonluk Hesapları Yaparken 
Kararsız kalan Nevşehirli Fenerlileri bir düşüncedir aldı : Şimdi Gitmek mi Zor Kalmak mı ?

Özellikle Nani ,Van Persie , Lazar Markovic, Josef de Souza, Fernandao ,Diego Ribas , Volkan Şen , Ozan , Şener gibi  yeni ve flash transferleri ilk kez Fenerbahçe formasıyla canlı olarak izleme şansı yakalayan taraftarlar diğer taraftanda Nevşehirspor için hayati önem taşıyan Nevşehirspor'un Altındağ Belediye Spor maçında takımlarının kendilerine olan ihtiyaçları bilinciyle bir koltuğa iki karpuz sığdıramamaktan kararsız kalan taraftarlar şimdi den kara kara düşünmeye başladı : Gitmek mi Zor Kalmak mı ?

Yaptığımız araştırmalar sonucunda çoğunlukla Nevşehirli Fenerbahçe taraftarlarının seçimini Nevşehirspor - Altındağ Belediye Spor'dan yana çoktan verdiğini gösteriyor.

Öte yandan Özellikle Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencilerinden Fenerbahçeli taraftarların  bu maç için Kayseri'ye çıkarma yapacakları belirtildi.


Geçmiş Yıllarda olduğu gibi bu yılda çevre illerdeki deplasmanlara giden çoğunlu üniversiteli bir grup bu hafta sonu oynanacak Kayseri spor maçına gidecek.

Nevşehirli Fenerbahçe taraftarları hafta sonu Kayseri deplasmanında takımını yalnız bırakmamak için organizasyon düzenliyor.

Nevşehirli Fenerbahçe taraftarları Sarı-Lacivertli takımın Süper Lig’in 8.Haftası 18 Ekim'de deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçında takımını yalnız bırakmamak için organizasyon düzenliyor.


Kayserispor - Fenerbahçe
18 Ekim Pazar Günü
Kayseri Kadir Has Stadı
Saat :
17:00 

Nevşehirspor - Altındağ Belediyespor
18 Ekim Pazar Günü 
Nevşehir Gazi Stadı
Saat :
15:00 

Bu arada Fenerbahçe ile Nevşehirspor'u aynı haberde ve aynı cümlede kullanmak bile hakikaten heyecan verici. Düşünebiliyormusunuz Nevşehirspor'umuzun bir gün Fenerbahçesi, Galatasarayı , Beşiktaşı  ile aynı ligde mücadele ederken ... On binlerce taraftar şehir dışında Nevşehir'e akın ediyor, Hem maç hem eşi dostu sevdiği ile Kapadokya'yı geziyor. Küçük büyük Esnafına ,Turizmcisine katkılarını ...

Nevşehir ve Kapadokya'nın tanıtımı için böyle bir şans doğsa keşke...

Hayal kurmaktan vazgeç düşten uyan diyen sesleri duyar gibiyim.E hayal kurmakta parayla mı be kardeşim...
Şimdi Bal liginde iken bunları düşünmek belki de daha henüz bebekken ve emeklemeyi başarmadan koşmayı düşünmek gibi birşey belki ama biz yinede diyoruz ki Bir gün mutlaka diyor ve buna inanıyorum. 
Ya Sizce ?
Neden Olmasın ...