NEVŞEHİRLİ GENÇLER BÜYÜKLERİNİ UNUTMADI

Nevşehir,Ürgüp ve Gülşehir Gençlik Merkezleri çalışanları ve gönüllü gençleri Hacıbektaş huzurevindeki yaşlıları ziyaret etti.

 

Gençlik merkezi çalışanları ve gönüllü gençleri, Yaşlılar Haftası çerçevesinde Hacıbektaş Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Duygusal anların yaşandığı ziyarette, gönüllü gençler her zaman deneyim ve tecrübelerinden istifade ettikleri yaşlılara, sevgi ve saygıyı ifade etmek için bu buluşmayı gerçekleştirdiklerini söyledi. Ziyaret esnasında yaşlılarımıza karanfil dağıtılırken gönüllü gençler ninelere yazma hediye ettiler. Huzurevi sakinlerinden Halk Ozanı  Halil Bozdağ gençlere Çanakkale konulu şiir okudu.

 

İl Müdürümüz Ünlüer toplumsal yaşamın temelinin karşılıklı sevgi ve saygı olduğunu belirterek, “Türk toplumu bu temel kural doğrultusunda, sosyal dayanışmayı yaşamın her döneminde ilke haline getirmiştir. Yaşlılara bugün gösterilecek sevgi ve saygı, gelecek kaygılarımızı azaltacak, özellikle gençlerin yaşama güvenle bakmalarını sağlayacaktır. Unutulmamalıdır ki bugünün gençleri yarının yaşlılarıdır” dedi.