Ünlü iş adamı Sedat Peker, Nevşehirli bir grup heyeti İstanbul Beykoz’daki villasında kabul etti. Nevşehirspor’un atkısı ve 50 numaralı ve üzerinde ismi yazılı formayı Sedat Peker’e hediye ederek Nevşehirlilerin selamlarını ilettiler.

Nevşehirli hemşerilerimiz Serdar Kaya, Hüseyin Karakoyun ve Ali Poyraz ile samimi bir havada sohbet eden Peker, futbol kulüplerinin toplumun önemli bir merkezi olduğunun altını çizdiği konuşmasında bu gibi yerlerde sağduyulu akil insanların bulunması gerektiğini söyledi. Nevşehir Belediyespor’a başarılar diledi.

Sedat Peker'de yaptığı açıklamasında;

"Nevşehirli dostlarım, göndermiş olduğunuz selamı ve hediyeleri aldım. Yüce Allah sizden razı olsun. Sizler, o bölgenin Nevşehirin insanları, Nevşehirlinin isnaları bizim ülkemize hiçbir zaman dert üretmediniz. Ülkemize her zaman katkı sağladınız, fedekarlık yaptınız. Bu yüzden dolayı bize sizin selamı önemli. Bize şeref verdiniz. Türk islam davasına sağladığınız katkılardan dolayı, bu davaya hizmet vermesi için yetiştirdiğiniz değerlerden dolayı tüm hepinize selam ediyorum. Yüce Allah sizden razı olsun. Hediyeleriniz içinde sizlere teşekkür ediyorum. Selamınız başımın üstüne ve aleyküm selam. Allaha emanet olun. " dedi.

Sedat Peker’e Nevşehirspor Forması Hediye Ettiler...