Türkiye Boks Federasyonu tarafından Muğla’nın Fethiye ilçesinde sona eren Türkiye Yıldızlar, Gençler ve Büyük Bayanlar ferdi Boks Şampiyonası’nda ,  Nevşehir Belediyesi  Gençlik ve Spor Kulübü  boksörlerinden 46 kilogramda Melike Güneş, Türkiye şampiyonluğunu elde ederek, ülkemizi bu yıl içerisinde düzenlenecek Avrupa ve Dünya Şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı.
Türkiye Boks Federasyonu’nun 2017 faaliyet programında yer alan Türkiye Yıldızlar, Gençler ve Büyük Bayanlar ferdi Boks Şampiyonasına,   Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor kulübü Boks takımı, Boks Milli takım antrenörlerinden Mehmet Dalbudak nezaretinde hazırlandı.
Şampiyonaya katılan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Boks takımının başarılı isimlerinden   46 kilogramda katılan Melike Güneş, tüm rakiplerini birinci raunda  yenmeyi başardı ve Türkiye şampiyonu oldu.  Güneş, elde ettiği bu sonuç ile bu yıl içerisinde gerçekleştirilecek Avrupa ve Dünya  Yıldız Bayanlar Boks şampiyonasında ülkemizi de temsil etme hakkı kazandı.
Aynı şampiyonada 64 kilogramda katılan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü boksörlerinden Cansu Çakır’da Türkiye 3. lüğünü elde ederek, gerçekleştirilecek Avrupa ve Dünya Şampiyonası için Milli takıma seçilmeyi başardı.