Nevşehir’de bu yürek sızlatan durumu bertaraf etmek için kolları sıvayan  İstanbul’un tanınmış hukukçularından Avukat Hüsnü Güneş, başarılı sporculara sponsor desteği sağladı.

Olimpiyatlar’da atletizm dalında Dünya 2.’nciliği, Balkan Şampiyonluğu, Avrupa ve Türkiye Şampiyonlukları elde eden Nevşehir Atletizm ve Boks takımı başta olmak üzere çeşitli branşlarda ilk etapta 10 sporcuyu sponsorlarıyla buluşturdu.

Kişi başı 1.000 TL teşvik ödemesi yapılan sporculara ayrıca Avrupa şampiyonluklarında 15.000 TL, Dünya şampiyonluklarında ise 25.000 TL ödüllendirme yapılacağı da belirtildi.
Bu kapsamda,  Dedeman Otel’de sporcularla bir araya gelen Av. Hüsnü Güneş ve İşadamı Erkin Ersoy,   spora ve sporculara destek olmak için çeşitli branşlarda Türkiye ve Dünya dereceleri yapmış sporcu ve antrenörleriyle kahvaltıda buluştu.

Avukat Hüsnü Güneş, atletizm, boks ve taekwondo branşlarında ilk etapta 4 sporcuya da daimi sponsor olacaklarını belirterek, sözleşmeye sporcuların eğitimine de katkı sağlamak adına eğitimde de başarı şartı koyacaklarını söyledi.