Nevşehirli Sporseverlere Müjde : " Şimdi Maç öncesinde keyifli vakit geçirebileceğiniz ve maç anında Dev Ekranda HD Kalitesiyle Maç Keyfini doyasıya yaşayabileceğiniz Nar kasabası Bosna Park Kahvehanesi siz sporseverleri bekliyor.

Fenerbahçelisi ,Galatasaraylısı ,Beşiktaşlısı ,Trabzonsporlusu tüm gönül verdiğiniz takımın maçlarını izlemek için işte sizlere muhteşem bir mekan : "Nar kasabası Bosna Park Kahvehanesi "

Maç öncesinde sporseverlerin keyifli vakit geçirebileceği kurulan dev ekranda gönül verdiğiniz takımınızın maçlarını canlı olarak izleyebileceğiniz muhteşem bir mekan şimdi sizleri bekliyor.

Nevşehir'in Nar kasabasında Futbol Şöleni için şimdiden sizde yerlerinizi alın.


Nevşehirli tüm sporseverler bu Adreste buluşuyor...

Her futbolseverin maç günleri gönül verdiği takımına destek için stadın yolunu tutmadığı malum. Keyfine düşkün olanlar bir taraftan dev ekrandan maç izleyip, diğer taraftan sıcacık çaylarını kahvelerini yudumlamak istiyorsa mutlaka Nar kasabası Bosna Park Kahvehanesi mekánın yolunu tutuyor.

Artık pek çok kişinin evinde büyük ekran bir televizyon bulunsa da, arkadaşlarıyla birlikte futbolun keyfini çıkarmak isteyenler, fazla gürültülü olduğu için evinden ‘kovulanlar’ bu mekanı tercih ediyor.

Nevşehir'de büyük ekranda HD Kalitesinde keyifle maç izlenebilecek en iyi mekana mutlaka sizleri de davet ediyoruz...
Unutmayın Maç DEV EKRANDA , Nar kasabası Bosna Park Kahvehanesin'de izlenir...

Sezonluk Abonelik İçin İrtibat: 0 533 523 39 27
Adres: Nar Kasabası Adnan Menderes Bulvarı Üzeri . Sağlık Sokak . Sağlık Ocağı Yanı NAR KASABASI /NEVŞEHİR
Sıcak bir Çay yada Kahve Arkadaş yada Dostlarınızla unutlmaz Maç Keyfi.Anlatılmaz yaşanır...