Taraftarın Boynu Bükük Kaldı

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Profesyonel liglerde temsil edildiği bir futbol takımını kazanması uğruna aylardır yaz demeden, kış demeden Kırmızı Beyazlı renklere gönül veren taraftar bu yıl da boynu bükük kaldı.

Nevşehir’in Bölgesel Amatör Liglerde temsil edildiği 2011 – 2012 Sezonundan bu yana üç yıldır iç sahada ve deplasmanda tüm imkanlarını seferber ederek Kırmızı Beyazlı takımın yanında olmaya gayret eden Nevşehir Spor GK’lı taraftarlar umutlarını seneye erteledi.

Kulübün kısıtlı imkanlarına karşın takımını deplasmanlarda hiç yalnız bırakmayan Kırmızı Beyazlı taraftarlar artık Nevşehir’in Profesyonel futbol liglerinde temsil edilmesini istiyor, arzuluyor.

Yeni sezona umutlarını bağlayan Kırmızı Beyazlı taraftarlar, 2014 – 2015 sezonunda Nevşehir’den bir takımın artık 3 yıldır verilen emeklerin karşılığında Bölgesel amatör futbol liginden bir üst lige, 3. lige çıkması için Nevşehirli tüm futbolseverlere seslenen taraftarlar geride kalan 3 sezonda yapılan tüm hatalardan ders alınarak yeni sezonda aynı hataların tekrarlanmamasını ve takımın artık Profesyonel liglerde temsil edilmesini bekliyor.