Nevşehir Taekwondo Antrenörü Recep Işık FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamada, Bulgaristan’ın Dupnitsan şehrinde 24-25 Eylül 2016 tarihlerinde yapılacak şampiyonada Türkiye'yi temsil edecek Nevşehirli milli tekvandocumuz Hüseyin Coşkuner'e başarılar diledi. Işık, ayrıca tüm destekleri için Spor İl Müdürümüz Mustafa Ünlüer'e de teşekkür ediyorum dedi.

Antremanlarını İlimiz Nevşehir Milli Takım Antrörü Recep Işık nezaretinde yapan Nevşehirli Milli Tekvandocu Hüseyin Coşkuner, amacının ülkemize iyi bir sonuçla dönmek olduğunu söyledi.

Tekvandoya Nevşehir Gençlikspor Kulübünde başlayan ve milli takıma yükselen Coşkuner'e başarı dileyen Işık, kendisinden altın madalya beklediklerini belirtti. Nevşehir Gençlikspor Kulübünün çeşitli branşlarda çocuk, genç ve büyükler kategorisinde çok sayıda sporcusuyla faaliyetlerine devam ettiğini aktaran Nevşehir
Taekwondo Antrenörü Recep Işık, özellikle tekvandoda Nevşehir'in altyapısını oluşturduklarını belirtti.

Milli takımlara sporcu göndermenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Işık, "Hüseyin Coşkuner kardeşimizin bizi Bulgaristan'da en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Kendisine ve antrenörlerine emeklerinden ve başarılarından dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Nevşehirli Milli Tekvandocu Hüseyin Coşkuner de şampiyonada ülkemizi ve Nevşehir'imizi en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti.


Taekwondosu bir başarı daha ilimiz Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulubü Sporcusu Hüseyin Çoşkuner 24-25 Eylül 2016 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Dupnitsan şehrinde yapılacak olan Balkan Şampiyonasında Taekwondo Milli Takımı Adına katılacaktır. Antremanlarını İlimizin Milli Takım Antrörü Recep Işık nezaretinde yapan sporcumuz amacının ülkemize iyi bir sonuçla dönmek olduğunu söyledi.