Nevşehir'de vücut geliştirme sporuna gönül veren ve bu branşta Türkiye Şampiyonalarına katılarak 2 kez Türkiye 5.'incisi olan Nevşehirli başarılı sporcu ve gururmuz Kemal Öncül bu kez de 12-13 Eylül 2018 tarihleri arasında İstanbul Pendik teki bir otelde düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine katıldı.

İstanbul’da 12-13 Eylül tarihleri arasında düzenlenen, ‘Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri’nde, Nevşehirli sporcu Kemal Öncül milli takıma seçildi.

Nevşehirli gururumuz Kemal Öncül, Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonasında 2. olarak milli takıma girme hakkı elde etti.

Başarılı olarak Nevşehir Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlügü Spor Kulübü Sporcusu olarak milli takıma seçilen Nevşehirli Vücutçumuz Kemal Öncül, 2018 Kasım ayında henüz tam olarak yeri belli olmayan bir ülkede yapılacak olan Dünya Vücut Geliştirme, Fitness ve Velness Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

FİB Haber Merkezi olarak Nevşehir'in milli gururu sporcumuz Kemal Öncül'e Dünya Şampiyonasında Nevşehir'imiz ve Türkiye'mizi en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyor, kendisine başarılar diliyoruz.