Nevşehirspor - Kırşehir Belediyespor arasında bugün saat:15.30 da Osmanlı stadında oynanacak olan 3. Lige yükselme play-off müsabakası öncesi Nevşehirspor'u statta desteklemek isteyen taraftarlar, Ankara'ya gitmek üzere sabah saatlerinde yola çıktı.

Binlerce taraftar, Nevşehir'deki bazı belediyeler ile sivil toplum kuruluşlarınca tahsis edilen otobüs ve minibüslerin yanı sıra kendi araçlarıyla erken saatlerde konvoy oluşturup takımlarına destek vermek amacıyla Ankara'ya hareket etti.

Kentin cadde ve sokakları kırmızı-beyazlı bayraklarla donatılırken, araçlara Nevşehirspor kaşkolları asıldı. 

Nevşehirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Yılmaz, yaptığı açıklamada; Binlerce taraftarın takımının yanında olmak, o heyecanı oyuncularla statta yaşamak amacıyla Ankara'ya gitmek üzere yola çıktığını söyledi. Yılmaz, "Bugün inşallah bir üst lige çıkan takım biz oluruz. Kırşehir de büyük bir camia ancak taraftarı ve kentiyle birleşmiş bir kulüp olarak 3. Lig'i en çok biz hak ediyoruz. İnşallah bugün mutlu bir şekilde Nevşehir'e dönmeyi Allah bize nasip eder." ifadelerini kullandı.

Ankara Osmanlı Stadında bugün saat 15:30’da oynanacak olan Nevşehirspor-Kırşehir Belediyespor Karşılaşmasını Hatay bölgesinden Hamit Basık yönetecek.

Karşılaşmayı www.fibhaber.com canlı anlatımla yayınlayacak.


Nevşehirspor GK.-Kırşehir Belediyespor

Yer: OSMANLI STADI - ANKARA 

Tarih: 21.04.2018 - Cumartesi

Saat:15:30


 Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Play Off (BAL Takımı) 
 (1. Kademe) 

HAMİT BASIK(Hakem)
CANER EROĞLU(1. Yardımcı Hakem - Mersin)
 MAHMUT GÜLLE(2. Yardımcı Hakem - Hatay)
 METEHAN ALPAT(Dördüncü Hakem - Adana)

 KAZIM YENİ(Gözlemci)

Nevşehirspor'un Kahraman Yöneticileriyle, Cefakar Taraftarlarıyla bekle bizi Ankara Efsane geliyor...