Beşiktaş'ın Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile bu akşam oynayacağı maç için Nevşehir'den çok sayıda Siyah-Beyazlı taraftarlar Kayseri'ye hareket etti.

Süper Toto Süper Lig lideri Beşiktaş'a Kayseri'de ilgi büyük oldu. Kadir Has Stadı'nda Kayserili Beşiktaşlılar başta olmak üzere İstanbul, Ankara, Nevşehir, Kırşehir, Samsun, Giresun, Aksaray, Malatya ve Niğde'den gelen siyah beyazlı taraftar, takımlarını özellikle sahaya ısınmak için çıktıklarında kulakları sağır eden bir gürültü ile alkışlayıp, tezahürat yaptı. 1865 kişilik misafir tribünü dolduran, yan tribünlerede oturan Beşiktaş taraftarı,  siyah beyazlı oyuncuları tek tek tribaünie çağırıp, üçlü çektirdi.

-Maçtan üç saat önce tribünde yerini alan Beşiktaşlı taraftar,kendilerine ayrılan tribüne büyükçe bir "Beşiktaş Cumhuriyeti değil, Cumhuriyetin Beşiktaş'ı" pankartı astı. Bu arada Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri de full kadro Kayseri deplasmanına gelerek, Kadir Has Stadının 104 nolu locasından takımlarını izledi.
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor - Beşiktaş Maçı için bazı Nevşehirli taraftarlar ailece Kayseri'ye giderek sahadaki yerini alırken bazı seyirciler de arkadaş gruplarıyla maçı izlemek için Kadir Has trübünlerinde yerlerini aldılar. Kadir Has Stadının büyülü atmosferinde keyifli bir maç izlemek isteyen ve pek çoğu Beşiktaşlı olan Nevşehirliler galibiyetle dönmek istediklerini belirterek Lider olarak çıkacağımız bu maçtan mutlak 3 puan bekliyoruz diyerek iddialarını ortaya koydular.

Beşiktaş Çarşı taraftar grubunun muhteşem görsellikle sunduğu Kadir Has trübünlerdeki görüntüleri altında www.fibhaber.com a açıklamada bulunan Nevşehirli Beşiktaş taraftarı Murat Sağlamkardeş Valla Bize her Yer Beşiktaş Çünkü Dünyanın gerçeğidir Siyah yada Beyaz... Kayseri den galibiyetle döneceğimize inanaıyorum.Bizimle birlikte Nevşehirden gelen tüm Beşiktaşlı arkadaşlarımla keyifli bir maç izleyeceğimizi ümit ediyorum dedi..

İŞTE İLK 11'LER..


Beşiktaş, Kayseri Erciyesspor'u da mağlup ederek başarılı grafiğini sürdürmek istiyor.
Beşiktaş, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda oynadığı maçları kayıpsız geçti.


Süper Lig'de deplasmanlarda oynadığı tüm maçları kazanan tek takım olan Beşiktaş, yaptığı 3 maçtan da üçer puanla ayrıldı. Deplasmanda oynadığı 3 maçtan da aynı skorla ayrılan "Kara Kartallar", Mersin İdmanyurdu, Bursaspor ve Balıkesirspor'u 1-0'lık sonuçlarla geçti. Siyah-beyazlılar ayrıca Atatürk Olimpiyat Stadı'nın çimleri bakımda olduğu için Ankara Osmanlı Stadı'nda oynadığı Sivasspor karşılaşmasını da 3-2 kazandı.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, bu sezon ligde galibiyet alamayan tek takım olarak dikkati çekiyor. Mavi-siyahlılar, ligde oynadıkları 6 maçta 4 kez berabere kalıp, 2 kez de mağlup oldu. Kayseri Erciyesspor, evinde oynadığı 3 maçta ise 1 kez berabere kaldı, 2 kez de sahadan yenik ayrıldı.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile Beşiktaş arasında Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. İlker Meral'ın yöneteceği karşılaşmanın yardımcı hakemleri ise Bülent Gökçü ve Hakan Yemişken olacak.

KAYSERİ ERCİYESSPOR - BEŞİKTAŞ

Saat: 20:00
Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu
Hakem: İlker Meral
Yayın: Lig Tv - SPOR3.COM

Kayseri Erciyesspor: Gökhan, Mahmut, Boye, Caner, Anıl, Ibricic, Murat, Cenk, Necati, Barış, Zoua
Teknik Direktör: Bülent Korkmaz

Beşiktaş: Tolga, Necip, Ersan, Pedro, Motta, Veli, Atiba, Olcay, Gökhan, Oğuzhan, Demba Ba 
Teknik Direktör: Slaven Bilic