120.Dakika.Maç sona erdi. Kalan sürede başka gol olmayınca Kırşehirspor,Nevşehirsporspor'u 1-0 yenip 3.Lige yükseldi. Kırşehirspor'u kutluyoruz. Nevşehirspor'umuz için henüz daha herşey bitmedi. Bir şansımız daha var. Rakibimizi bekliycez.Bir kalan doksan dakika sonrasında 3.Ligi aralamaya çalışacağız.Hep destek tam destek. Sağlık olsun çocuklar.

118.Dakika- Rakip sahanın ortasından serbest vuruş kazandık. Vuruşta top rakip kaleci Rasim kontrol ediyor. Maça son 3 dakikalık uzatma işaret edildi.

115.Dakika-Son anlarda sahada gerginlik var. Eray rakibini itince sarı kart gördü. Bu atış son şansımız olabilir. Ama pozisyondan sonuç alamıyoruz.

114.Dakika- Artık uzatmalarda son anlar. 1-0 lık mağlubiyetimiz var. Nevşehirspor'umuz trübünlerinde sessizlik, Kırşehir trübünlerinde büyük sevinç var.

110.Dakika- Olmadı hiç olmadı...Maalesef ceza sahası içerisinde bir anda topla buluşan Tugay'ın attığı golle Kırşehirspor takımını 1-0 öne geçirdi.

109.Dakika- İkinci uzatma dakikalarında henüz gol yok.

106.Dakika-Ve maçta ikinci devre başladı.

105.Dakika- İlk uzatma dakikalarına son 1 dakika uzatma geldi.Aydın Kuzu ile serbest vuruş kullanıyoruz. Aydın'ın atışında cea sahası içerisnde kimse dokunamadı top dışarı gitti. Ve hakem ilk uzatma dakikaları da 0-0 sona erdi.

100.Dakika- Yine Yannik, ceza sahası çaprazından sert vuruşu top dışarı çıktı. Henüz maçta gol yok. 0-0 lık eşitlik sürüyor.

98.Dakika-Yannik'in ortasında, ceza sahası içerisnde kendisini unutturan Buzo'nun kafa vuruşu ile top auta çıktı.

95.Dakika- Rakip saha alanında sağ çizgiden Yannikle gelirken rakip oyuncunun müdahalesi sonrası hakem sarı kartını gösterdi.

93.Dakika- İlk uzatma devresinde İbrahim Aminu'nun vuruşunda top kale direğini yalıyarak dışarı çıktı.

92.Dakika-Nefesler iyice tutuldu. Haydi Nevşehir..

91.DakikaVe maçın hakemi orta noktaya doğru yöneliyor. Ve Uzatma dakikaları başladı.

90 dakika 0-0'lık skorla sona erdi ve karşılaşma uzatmalara gitti. İki takım oyuncuları saha kenarında masörler tarafından dinlendiriliyor. Artık 3.lig için bir 30 dakika daha bizleri bekliyor. Maçın ilk 90 dakikası bitimine doğru özellikle Yeşil Beyazlı oyuncuların kondisyonlarının düştüğü iyice gözüktü. Bu son bölümde daha diri gözüken Nevşehirspor'umuz İnşallah bu iki uzatma dakikalarda bulacağıgolle 13 yıllık özlemi biterelim. Eğer uzatmalardada gol olmassa maç penaltılara taşınacak.

Karşılaşmanın 90 dakikası 0-0 sona erdi. Maçta 15'şer dakikalık iki devre oynanacak.

90.Dakika-Normal süre sona erdi. 3 Dakikalık uzatma oynanıyor.

88.Dakika-Şimdi korner kullacağız.

87.Dakika- Rakip sahada taş atışı kullanıyoruz.Maç bu skorla biterse uzatmalara geçilecek.

86.Dakika- Artık karşılaşmada 90 dakikanın tamamlanmasına çok az bir süre kaldı.0-0 lık eşitlik sürüyor.

83.Dakika-Yannik pasında ceza sahasında topla buluşan Aydın Kuzu'nun vuruşunda top kornere çıktı.

81.Dakika- Dakikalar ilerledikçe Nevşehirspor'un daha etkili olduğunu görüyoruz. Kırşehirspor iyice yorulmuş gözüküyor. Bu arada ceza sahası içerisnde oluşan tehlikeli atağımzda Kırşehirspor kalecisi Rasim bu topu kurtarıyor. Haydi  Nevşehirim.

80.Dakika- Kırşehirspor'un geliştirdiği etkili atakta kazandıkları serbest vuruşta top auto çıktı. 

78.Dakika- 90 dakikanın bitmesine artık uzatmalarla yaklaşık 15 dakika kala 0-0 lık eşitlik devam ediyor.

75.Dakika- Ve oyuncu değişikliği yapıyoruz: Aydın Kuzu oyuna girdi.

74.Dakika-Bu dakikalarda ataklarımız üst üste geliyor. Buzo ve Yannik'in etkili oyunları göze çarpıyor.Haydi Nevşehir'im...

68.Dakika-Rakip ceza sahası içerisinde karambol fakat bu pozisyonu değerlendiremiyoruz.Karşı kontratakta Aykut ile sarı kart gördük.

66.Dakika- Korner atışında ceza sahasına inen topu rakip uzaklaştırdı. Karşılaşmada her iki takımında birbirine üstünlüğü yok. Orta saha mücadelesi şeklinde geçiyor.

65.Dakika-Yannik'in ceza sahası içerisine yaptığı orada top kornere çıktı. Şimdi rakip takımda bir oyuncunun sakatlığı var .Az sonra korner atışını kullanacağız.

62.Dakika- Karşılaşmanın üçte ikilik bölümü 0-0 eşitlikle geride kalıyor.

55.Dakika- 0-0 lık eşitlik sürüyor.

49.Dakika- Ceza sahasında topla buluşan Yannik'in vuruşunda top kaleci Rasim'in ellerinde kaldı. Bu arada Yeşil Beyazlı rakip Kırşehir'de yerde kalan oyuncular var. Ve oyun yeniden başladı.

47.Dakika- Maçta henüz gol yok. Maçın 90 dakikası eşitlikle sonuçlanırsa önce uzatmalara,sonuç değimesse penaltılara kalabilme ihtimalide bulunuyor.

46.Dakika- Yarı sahamız korner çizgisine yakın bir yerden Kırşehir serbest vuruş kazandı. Top auta gitti.

Ve Karşılaşmada İkinci yarı başladı. 
Artık 3.Lig için sadece 45 dakika kaldı.

Her iki takımda sahaya geldi.

 İlk yarı sonucu: Nevşehirspor 0 – 0 Kırşehir Belediyespor

Hatay bölgesinden hakem Hamit Basık ilk yarının bitiş düdüğünü çalıyor. Ve ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

45.Dakika-İlk yarıda artık son anlar. Maçın hakemi 2 dakika uzatma veriyor.

40.Dakika-Kırşehirspor'un bu dakikalarda baskısı arttı. Üst üste korner atışları kullanıyorlar.

38.Dakika- Bu kez çok tehlikeli bir pozisyonda Ceza sahası yayında kaleyi tam karşıdan gören noktada bu kez Kırşehirspor Serbest Atış kullanacak. Allahtan rakip bu fırsatı değerlendiremedi. 

35.Dakika- Ceza sahası yayında kaleyi tam karşıdan gören noktada rakip Kırşehirspor defansının sert hareketi sonrasında serbest vuruş kazandık. Hakem Kırşehirsporlu futbolcuya sarı kartını gösterdi. Tam yayın üzerinden Eray geliyor vuruşu çok farklı bir şekilde dışarı çıkıyor.

Karşılaşmayı protokol trübünlerinden Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Merkez ilçe Başkanı Edip Avşar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, KAPTİD Başkanı Yakup Dinler'de izliyor.

32.Dakika- Karşılaşmanın üçte ikilik bölümünü geride bıraktık. Nevşehirspor'umuz şuana kadar aradığı golü henüz bulmuş değil.Nevşehirspor 0 – 0 Kırşehir Belediyespor

30.Dakika-Maça Kırşehir hızlı başlamıştı ama daha sonra oyunun kontrolünü Nevşehirspor'umuz ele geçirdi. Şimdi üst üste korner atışı kullanıyoruz. Ama bu atışları değerlendiremedik. Haydi Nevşehirim....

25.Dakika-Çok tehlikeli bir noktadan faul atışı kazandık. Kendimize göre sahanın sol çaprazından Furkan'la atışı kullanıyoruz. Sonuç çıkmadı şimdi korner.

22.Dakika- Ceza sahası dışından sert şutumuz top kornere çıktı. Ama hızlı kullandığımız kornet atışından sonuç gelmiyor. Nevşehirsporlu taraftarlarımız stadı tezahuratlarıyla adeta inletiyor. 0-0 lık eşitlik devam ediyor.

20.Dakika- Sakatlığı nedeniyle Zeki yerini Cihan'a bıraktı. Maçta ilk oyuncu değişikliğini Kırşehir yaptı. Zorunlu bir değişiklik. 

15.Dakika-Kırşehirspor'da takımın ikinci kaptanı Zeki'nin sakatlığı devam ediyor. Oyuna devam edemeyecek gibi görünüyor.

12.Dakika- Kırşehirspor'da Zeki'nin sakatlığı var ve oyun durdu. Zeki, sedye ile saha dışına çıkartıldı. Bu dakikalarda Kırşehir 10 kişi. Oyuna yeniden başladı.

10.Dakika- Kırmızı-Beyazlı taraftarların takımımıza desteği devam ediyor. 0-0 lık eşitlik sürüyor.

9.Dakika- Rakip takımı kendi sahamızda karşılıyoruz. Oyunu kendi yarı alanımzda kaul edip Kontrataklarla gol arayışındayız. İşte bu dakikada yine sağ taraftan gelişen atağımızda rakip defans oyuncusu son anda müdahelesi ile tehlikeyi uzaklaştırdı.

7.Dakika- Nevşehirsporun sağ kanattan geliştridiği atağı ofsayt nedeniyle sona erdi. Stresi yüksek bir karşılaşma bekliyor bizleri... Henüz gol yok .0-0

5.Dakika- Kaleci Can degaj yaparken ayağı kaydı yere düştü neyseki Kırşehirsporlu futbolcular bu topu beklemiyorlardı.

Ve tarihi karşılaşma başladı. 

Nevşehirspor-Kırşehir Belediyespor Karşılaşmasını Hatay bölgesinden Hamit Basık yönetecek.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup Şampiyonu kırmızı-beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor'a 3.Lig yolunda başarılar diliyoruz.
 

Spor Toto BAL 1. Kademe Play-Off maçında Nevşehirspor - Kırşehir Belediyespor ile Ankara Osmanlı stadında bugün saat:15.30 da karşı karşıya geliyor.

Kırmızı Beyazlı ekibimiz, 3 Lig’e yükselme Play-Off müsabakasında Kırşehir Belediyespor ile az sonra başlayacak maçta Ankara Osmanlı stadında karşılaşacak.

Bu önemli maç öncesi Nevşehirsporlu binlerce taraftarlarımız sahadaki yerlerini aldılar. Karşılaşma için Ankara başta olmak üzere Türkiye ve Avrupa'nın farklı kentlerinden Nevşehirspor'a destek vermek için çok sayıda gurbetçi hemşehrilerimizde statta bütünleştiler.

Maçta Protokol türbünü Nevşehirspora ayırt adilirken maraton trübünü ise Kırşehirspora tahsis edildi.

Maça az bir süre kala takımların maç kadroları da açıklandı. Buna göre takımlar sahaya şu onbir ile çıkacaklar.

Nevşehirspor: Can, Eray, Hüseyin, Ahmet, Şafak, Furkan, Recep, Yannick , Aykut, Chibuzor (Buzo), Hakan

Kırşehirspor: Rasim, Cüneyt, Zeki, Kadir, Emre, Gökhan, Tugay, Mohammed, Çağdaş, Erdi, Ayvaz

Ankara Osmanlı Stadında 15:30’da oynanacak olan Nevşehirspor-Kırşehir Belediyespor Karşılaşmasını Hatay bölgesinden Hamit Basık yönetecek.

Karşılaşmayı www.fibhaber.com canlı anlatımla yayınlayacak.


Nevşehirspor GK.-Kırşehir Belediyespor

Yer: OSMANLI STADI - ANKARA

Tarih: 21.04.2018 - Cumartesi

Saat:15:30


Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Play Off (BAL Takımı)
(1. Kademe)

HAMİT BASIK(Hakem)
CANER EROĞLU(1. Yardımcı Hakem - Mersin)
MAHMUT GÜLLE(2. Yardımcı Hakem - Hatay)
METEHAN ALPAT(Dördüncü Hakem - Adana)

KAZIM YENİ(Gözlemci)