Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Nevşehir Spor, Kayseri deplasmanından bir puan ile döndü.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Spor, ligin 11. Haftasında Kayseri deplasmanında Hacılar Erciyes Spor ile karşılaştı. Maçın 23. Dakikasında Canberk’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçen Nevşehir Spor maçın 42. Dakikasında kaleci Asım’ın kırmızı kart ile atılmasının ardından maça 10 kişi devam etti.

Hacılar Erciyes spor maçın 67. Dakikasında ise Okan Uçar ile maçta durumu 1-1 eşitliği sağlayan golü kaydetti. Maçın 71. Dakikasında ise Nevşehir Sporlu futbolcu Yusuf Kılıç kırmızı kart ile oyun dışına atıldı. Maçta bu dakikadan itibaren Nevşehir Spor 9 kişi ile mücadele etti. Hacılar Erciyes Spor ise maçta 89. Dakikasında Rafet ve 90. Dakikasında ise Mustafa’nın gördüğü kırmızı kartlar ile 9 kişi kaldı.

Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 1-1 eşitlik ile sona erdi. Bu maçında ardından Nevşehir Spor puanını 21’e çıkartırken Hacılar Erciyes Spor ise puanını 10’a çıkarttı.

BAL Ligi 6. Grupta Haftanın Sonuçları
Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta 11. Hafta maçları sonrasında Yozgat Spor haftayı lider kapatırken ligin son sırasında ki Azatlı Spora adeta gol oldu yağdı.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta oynanan 11
Hafta maçları itibarıyla 36 gol atılırken, deplasman takımlarından Yeşil Kırşehir Spor galip gelen tek takım oldu. 11. Hafta maçlarında üç maç berabere sonuçlanırken haftanın en farklı skorunu lider Yozgat Spor elde etti.

İşte Haftanın sonuçları;

Hacılar Erciyes: 1 Nevşehir Spor: 1

Türk Metal Kırıkkale: 2 Sivas Emniyet: 2

Yeni Altındağ Belediye: 
6 Kayseri Yol Spor: 1

Yıldızeli Birlik: 4 Yeşil Kırşehir: 
7

Yozgat Spor
:
 10 Azatlı Spor: 2

Kayseri Şeker: 0 Kazan Belediye: 0