Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Spor, Kırşehir Sporu 10 kişi kalmasına rağmen 3-2 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Spor, Gazi stadyumunda Kırşehir Sporu konuk etti. Maça Nevşehirli sporseverler büyük ilgi gösterirken Kırşehir’de ise 40 kadar taraftar maçı takip etti. Maça hızlı başlayan taraf temsilcimiz Nevşehir Spor henüz maçın 10. Dakikasında Anıl Bircan’ın kaydetti gol ile maçta 1-0 öne geçti. Maçın 28. Dakikasında Erhan Şengül kırmızı kart ile oyundan atılırken bu dakikadan itibaren Nevşehir spor maçta 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı. Maçın 41. Dakikasında Kırşehir Spor Abdurahman ile eşitliği yakaladı. Maçın ilk yarısı da bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısının hemen başında ise Nevşehir Spor Anıl ile bir kez daha öne geçti. Anıl takımının be kendisinin ikinci golünü atarken Nevşehir Spor maçta da 2-1 öne geçti. Maçın 65. Dakikasında Kırşehir spor Yiğit ile bir kez daha eşitliği yakalarken Nevşehir Spor bu dakikadan itibaren gol için yüklenmeye başladı. Nevşehir Spor aradığı golü 75. Dakikada Burçay’ın kaydettiği gol ile bir kez daha öne geçerken maçta bu skorla 3-2 sona erdi.

Maçın hemen ardından ise Nevşehir Sporlu futbolcular taraftarlar ile birlikte galibiyeti kutlaması görülmeye değerdi. 

Bu sonuçla Nevşehirspor topladığı 36 puanla ligde 4.Sırada yer aldı. Nevşehirspor önümüzdeki hafta deplasmanda Niğde temsilcisi Azatlı spor ile karşılaşacak.